Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Τρόμος σε πτήση της Air France -Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο χτύπησε ο συναγερμός φωτιάς



ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΧΩΡΙΣ... ΛΟΓΟ

Τον απόλυτο τρόμο, χωρίς βέβαια -όπως αποδείχθηκε- να υπάρχει λόγος, έζησαν χθες επιβάτες υπερατλαντικής πτήσης της Air France από τον Άγιο Δομίνικο στο Παρίσι,
όταν το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση καθώς οι κυβερνήτες του πίστευαν ότι είχε πιάσει πυρκαγιά στον χώρο των αποσκευών.

Το πλήρωμα αποφάσισε την αναγκαστική προσγείωση καθώς ήχησε ο συναγερμός φωτιάς από τον χώρο των αποσκευών και πίστεψε πως είχε πιάσει φωτιά.

Ωστόσο, όταν το Boeing 747-400 προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Ιρλανδίας και έγινε ο απαραίτητος έλεγχος, διαπιστώθηκε ότι καμιά φωτιά δεν είχε ξεσπάσει στον χώρο των αποσκευών. Το μόνο που είχε συμβεί ήταν ότι είχε ανέβει η θερμοκρασία λόγω ενός φορτίου με καυτερές πιπεριές!

Σύμφωνα με την Irish Independent, αυτή ήταν η τρίτη φορά μέσα στο 2014 που αεροσκάφος υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Shannon, καθώς η μεταφορά κάποιας οργανικής ύλης είχε κάνει το συναγερμό φωτιάς να χτυπήσει.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 142 ταξιδιώτες, δύο πιλότοι και 12 μέλη πληρώματος...








Πηγή:  iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.