Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Τι πιστεύει ο Harry Styles για τα τραγούδια της Taylor Swift


O Harry Styles των One Direction λέει την γνώμη του για τα τραγούδια της Taylor Swift. 

Τι πιστεύει; Ο Harry Styles των One Direction – βραβεύτηκε εχτές με τους 1D στα MTV EMA – απέδειξε πως είναι ένας πραγματικός τζέντλεμαν. 
Κατά τη διάρκεια του hangout που πραγματοποιήθηκε χθες με τους fan, ο τραγουδιστής απάντησε σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με την Taylor Swift. 
Δεν είναι μυστικό, στην πραγματικότητα μερικά από τα τραγούδια του νέου άλμπουμ της Taylor «1989» μιλούν για τη σχέση τους και σίγουρα δεν κολακευτικά για τον Harry Σε ερώτηση για το θέμα, ο Harry απάντησε σε όλα με στυλ: 
“Εμείς οι τραγουδιστές όταν γράφουμε τραγούδια παίρνουμε έμπνευση από τις προσωπικές μας εμπειρίες, νομίζω ότι το κάνει ο καθένας. 
Οπότε πιστεύω πως θα ήταν υποκριτικό να πω «Ε, δεν μπορείς να γράψεις ένα τραγούδι γι” αυτό!»”. Μάλιστα σας σωστός κύριος ο Harry κατέληξε συγχαίροντας την τραγουδίστρια. “Τα τραγούδια της Taylor είναι πολύ ωραία. Με αυτή την έννοια, είμαι τυχερός!”

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.hit-channel.com/ti-pistevi-o-harry-styles-gia-ta-tragoudia-tis-taylor-swift/71810


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.