Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Αποφυλακίζεται η Αρετή Τσοχατζοπούλου

Την πόρτα της φυλακής ανοίγουν οι Δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στην Αρετή Τσοχατζόπουλου. 


Με τρεις ψήφους υπέρ το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης της με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα, ενώ της επέβαλε και χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ παρόλο που ο Δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος επισήμανε πως δεν έχει τη δυνατότητα, καθώς η περιουσία της είναι δεσμευμένη.

Μόλις το δικαστήριο εκφώνησε την απόφαση, η Αρετή Τσοχατζοπουλου ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ ο πατέρας της έσπευσε να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει.
Μάλιστα, μόλις διέκοψε το δικαστήριο, ο πρώην υπουργός αναφώνησε: «Αν δεν έλεγε και εδώ έξω, τι άλλο θα ακούγαμε».

«Ακόμα δεν το πιστεύω. Θα το πιστέψω μόνο όταν ανοίξει η πόρτα της φυλακής. Είμαι χαρούμενη που θα γυρίσω κοντά στα παιδιά μου» δήλωσε η Αρετή Τσοχατζοπούλου.

«Η δικαιοσύνη έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο της . Θα γίνει έρανος - όσο κι αν ακούγεται παράξενο - για να συγκεντρωθούν τα χρήματα της εγγύησης. Εχει επιστρέψει όλα τα ακίνητα στο δημόσιο κι έχει εκτίσει το μεγαλύτερο μέρος της ποινής της καθαρίζοντας τουαλέτες στις φυλακές», δήλωσε ο Μιχ. Δημητρακόπουλος δικηγόρος της Α. Τσοχατζοπούλου.



VIDEO-ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ από realmedialive


Αντίθετα, ομόφωνα οι δικαστές αποφάσισαν να συνεχιστεί ο εγκλεισμός της Βίκυς Σταμάτη.

Ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης έκανε λόγο για φυσική εξόντωση της κα. Σταμάτη. «Καταδικάζεται σε φυσική εξόντωση η Βίκυ Σταμάτη, για να πιεστεί ο Ακης Τσοχατζοπουλος . Κατέρρευσε όταν της το είπα, λιποθύμησε», είπε ο κ. Ραγκούσης.

real.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.