Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Τα σχέδια της Volvo για το μέλλον της αυτοκίνησης



Κανένα θύμα απο τροχαίο μέσα σε αυτοκίνητο Volvo μέχρι το 2020
Κεντρικός ομιλητής στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης Connected Car Expo (CCE), θα είναι ο Πρόεδρος της Volvo...

Η CCE θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου στο Λος Άντζελεςκαι αποτελεί τον «προπομπό» του σαλονιού αυτοκινήτου στη μεγαλούπολη της δυτικής ακτής των ΗΠΑ (21-30 Νοεμβρίου)

Ο Hakan Samuelsson αναμένεται να κάνει σημαντικές ανακοινώσεις για τα επόμενα τεχνολογικά «βήματα» της σουηδικής μάρκας, δίνοντας έμφαση στη συνδεσιμότητα του αυτοκινήτου με τον... έξω κόσμο. Θα αναφερθεί επίσης και στο στόχο που έχει θέσει η εταιρεία για μηδενικούς θανάτους ή σοβαρούς τραυματισμούς επιβατών μέσα σε αυτοκίνητα Volvo έως το 2020.

Σε συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστεί επίσης το πρόγραμμα «Drive Me» για το αυτόνομο Volvo, το οποίο θα ακολουθεί τα προπορευόμενα οχήματα, θα προσαρμόζει ανάλογα την ταχύτητά του και θα αντιδρά στα διαφορετικά «σενάρια».


Διαβάστε ΕΔΩ: Πότε θα έρθει το νέο XC90 και ποια θα είναι η τιμή του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.