Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Μπλόγκερς απ΄ όλο τον κόσμο στην Αθήνα

Περισσότερους από 800 μπλόγκερς θα υποδεχτεί η Αθήνα την ερχόμενη Πέμπτη. 

Οι μπλόγκερς που γράφουν για τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες καθώς και επαγγελματίες των μίντια και της κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι ασχολούνται με τον τουρισμό θα συμμετάσχουν στην συνδιάσκεψη ΤΒΕΧ 2014 που διοργανώνεται την Πέμπτη στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Αθήνας.
Στο συνέδριο που αποτελεί κορυφαίο γεγονός της τουριστικής βιομηχανίας όπου μετέχουν χειριστές τουριστικών ιστοσελίδων, δημοσιογράφοι διεθνών ΜΜΕ και διάσημοι μπλόγκερ που προτείνουν στους αναγνώστες τους προορισμούς ανά την υφήλιο.

Παράλληλα με το συνέδριο έχουν προγραμματιστεί 70 ειδικές ξεναγήσεις στην Αθήνα και στη συνέχεια εκδρομές σε Πήλιο, Πελοπόννησο, Ήπειρο, Μετέωρα, Θεσσαλονίκη και κρουαζιέρα στις Κυκλάδες.

Το συνέδριο ΤΒΕΧ αποτελεί μια ιδιαίτερη ευκαιρία για προβολή της Αθήνας, καθώς θα δεχθεί άμεση προώθηση με τις αναρτήσεις των σύνεδρων στα ιστολόγιά τους.

Για τους travel μπλόγκερς έχει διοργανωθεί εκδήλωση υποδοχής στην Τεχνόπολη που θα περιλαμβάνει ελληνικές γεύσεις και πολιτιστικά δρώμενα.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, του υπουργείου Τουρισμού, της Εταιρείας Ανάπτυξης και τουριστικής προβολής του Δ. Αθήνας, του Athens Convention Bureau, με συνδιοργανωτή τον ΕΟΤ.

real.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.