Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Εξαλλος ο σεφ της Νταϊάνα -Γιατί κατηγορεί τον αδελφό της αδικοχαμένης πριγκίπισσας ότι δεν σέβεται τη μνήμη της [εικόνες]




Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑLTHORP ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΣΕ

Πλημμυρισμένος από συναισθήματα οργής, ο σεφ που ετοίμαζε για πάνω από 10 χρόνια τα πιάτα της Νταϊάνα, επιτίθεται στον αδελφό της, Ερλ Σπένσερ.

Συγκεκριμένα, ο Ντάρεν Μακγρκάντι, κατηγορεί τον Σπένσερ ότι έχει παραμελήσει εντελώς τον τάφο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας στο Althorp του Northamptonshire.


Ο σεφ κάνει λόγο για εγκατάλειψη του τάφου και κάνει έκκληση να μπει μια τάξη στη... ζούγκλα στην οποία έχει μετατραπεί το νησί όπου βρίσκεται ο τάφος. «Απέδειξε το ενδιαφέρον σου για τον τάφο της Νταϊάνα, μέσω της αγάπης σου και όχι σκεπτόμενος μόνο το πώς θα βγάλεις λεφτά. Είναι τόσο λυπηρό να βλέπουμε το Althorp Estate να είναι τόσο παραμελημένο», έγραψε στο Twitter αναρτώντας και μια φωτογραφία από τη λίμνη που είναι καλυμμένη από φύκια.

Το ακριβές σημείο στο νησί όπου είναι θαμμένη η Νταϊάνα φυλάγεται ως επτασφράγιστο μυστικό για λόγους ασφαλείας, ωστόσο, έχει στηθεί ένα μνημείο ακριβώς στη μέση του νησιού. Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το κτήμα πληρώνοντας εισιτήριο 18 λίρες και να αφήσουν λίγα λουλούδια σε ένα μικρό ναό που βρίσκεται εκεί.

Σύμφωνα με τη Sunday Express, ένας εκπρόσωπος του Althorp απάντησε λέγοντας ότι τα αντιαισθητικά φύκια είναι ένα πρόβλημα που εμφανίζεται σε πολλές λίμνες τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς και ότι οι εργαζόμενοι του Althorp προσπαθούν να τα καταπολεμήσουν όπως κάθε καλοκαίρι. «Οι υψηλές θερμοκρασίες το τελευταίο διάστημα έκαναν το πρόβλημα ακόμη πιο έντονο», προσέθεσαν.

Ο Ντάρεν Μακγρκάντι εργαζόταν επί 11 χρόνια στο Μπάκινγχαμ και όταν η Νταϊάνα χώρισε με τον Κάρολο την ακολούθησε στο Κένσιγκτον.

Ο σεφ:




Οι φωτογραφία της λίμνης με τα φύκια:




Ο Σπένσερ με τον Μαντέλα στο Althorp κατά τη διάρκεια επιμνημόσυνης δέησης για την αδικοχαμένη πριγκίπισα:.


Το Althorp:.







Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.