Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Οι διακοπές του Αντώνη Ρέμου

Με απόδραση στα νησιά των Κυκλάδων ξεκίνησε τις διακοπές του ο Αντώνης Ρέμος έχοντας πάντα στο πλευρό του την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ.

Πρώτος σταθμός των διακοπών τους για τον Αντώνης Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ ήταν η Αντίπαρος όπου και ταξίδεψαν με φιλικό σκάφος.


Ο καταξιωμένος ερμηνευτής πέρασε και στην Πάρο καθώς η Νάουσα είναι ένα από τα αγαπημένα του μέρη σ ολόκληρη την Ελλάδα και απόλαυσε τις ντόπιες νοστιμές σε γνωστό στέκι του λιμανιού.

Αμέσως μετά το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι τη Μήλο. Εκεί η Υβόννη Μπόσνιακ έμεινε μόνη της για μια μέρα καθώς ο Αντώνης Ρέμος πέταξε για Γερμανία όπου είχε μια ανειλημμένη υποχρέωση.



Το προηγούμενο Σάββατο επέστρεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε στη Μύκονο για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες καθώς την Τετάρτη 30 Ιουλίου θα τραγουδήσει με τον θρύλο του ερωτικού τραγουδιού Χούλιο Ιγκλέσιας.

real.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.