Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Σειρά ξυριστικών BiC®Flex&Easy



Η BiC®, πρωτοπόρος στα προϊόντα καθημερινής χρήσης, 
φέρνει αποκλειστικά στα φαρμακεία τη σειρά ξυριστικών BiC®Flex&Easy για να προσφέρει τη λύση για απαλό και άνετο ξύρισμα σε άνδρες και γυναίκες!

Η σειρά BiC®Flex&Easyαποτελεί μία ακόμα δημιουργία του Παγκόσμιου Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης των ξυριστικών BiC®, το οποίο εδρεύει στην Ελλάδα.

Η σειρά ξυριστικών BiC® εξασφαλίζει άνεση και ευκολία στο ξύρισμα χάρη στην τεχνολογία κινητών λεπίδων. Με 3 κινητές λεπίδες, οι οποίες κινούνται ανεξάρτητα μεταξύ τους, απορρόφουν τους κραδασμούς και σε συνδυασμό με την ενυδατική ταινία με κύριο συστατικό τη βιταμίνη Ε, χαρίζουν μεγαλύτερη απαλότητα και καλύτερη ολίσθηση.

Τα ξυριστικά BiC®Flex&Easyδιατίθενται σε «έξυπνη» συσκευασία που περιλαμβάνει την ξυριστική μηχανή και τις ανταλλακτικές κεφαλές μαζί.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη σειρά, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.bic-sta-farmakeia.gr. Εκεί θα βρείτε πληροφορίες για τα προϊόντα BiC®, αλλά και χρήσιμες συμβουλές για απαλό και άνετο ξύρισμα.

Επίσης, μπορείτε να εντοπίσετε σε χάρτη όλα τα συνεργαζόμενα φαρμακεία, στα οποία διατίθενται τα προϊόντα BiC®Flex&Easy.

real.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.