Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Forza 300 HONDA Το διαχρονικό του στυλ με τις ρέουσες γραμμές και τις ελκυστικές καμπύλες




Το Forza 300 είναι ένα μικρών διαστάσεων σκούτερ που σχεδιάστηκε ειδικά για να ελίσσεται σε συνθήκες κίνησης, χαρίζοντας παράλληλα όλη την απαραίτητη ισχύ και εξαιρετικό κράτημα.
Το Forza 300 διαθέτει υγρόψυκτο κινητήρα 279 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει εξαιρετικά στις χαμηλές και μεσαίες στροφές ενώ την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου εξασφαλίζουν ο ηλεκτρονικός ψεκασμός PGMFI, ο διπύρηνος καταλυτικός μετατροπέας και ο αισθητήρας οξυγόνου.
Το διαχρονικό του στυλ με τις ρέουσες γραμμές και τις ελκυστικές καμπύλες, το εντυπωσιακό φέρινγκ με τους μεγάλους προβολείς, τα κάθετα φλας και τη χαμηλή ζελατίνα, ενισχύουν το στυλ και την πολυτέλεια.,,



Το νέο Forza 300 είναι ένα φιλικό στην οδήγηση scooter, που θα κάνει την καθημερινότητά σου ευκολότερη και διασκεδαστική. Είναι παράλληλα το ιδανικό δίκυκλο για αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.Ο νέος υγρόψυκτος κινητήρας 279 κυβικών εκατοστών συνδυάζει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, με άφθονη ροπή και γραμμική απόδοση. Η λεπτή ποδιά και η ζελατίνα προσφέρουν αεροδυναμική και προστασία από τα καιρικά φαινόμενα.

Το νέο σύστημα αντι-μπλοκαρίσματος των τροχών (CBS), αλλά και η επιλογή προσαρμογής του συστήματος C-ABS) εξασφαλίζουν δύναμη και αξιοπιστία πέδησης σε κάθε ποιότητας οδόστρωμα. 
Η ευανάγνωστη ψηφιακή κονσόλα LCD, παρέχει κάθε απαραίτητη ένδειξη και άμεση πληροφόρηση. 
Η αναπαυτική σέλα και η ξεκούραστη θέση οδήγησης προσφέρουν πολλά χιλιόμετρα αστικής και εκδρομικής οδήγησης. Με μια ευρεία σειρά από προαιρετικά αξεσουάρ, το Forza 300 εγγυάται άνεση και διασκέδαση για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη,



Κινητήρας 4-χρονος, 4-βαλβιδος, 1-κύλινδρος Υγρόψυκτος
Κυβισμός 279 κ.εκ
Μέγιστη Ισχύς 26 / 7.500 ίπποι / σ.α.λ
Μέγιστη Ροπή 26 / 5.000 Nm / σ.α.λ
Ταχύτητες Αυτόματο κιβώτιο
Τροφοδοσία Ηλ. ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 192Kg (ABS)
Φρένα Ε:. Δίσκος 256 χιλ.
Π. Δίσκος 240 χιλ.
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.166 x 753 x 1.189 χιλ
Ύψος σέλας 716 χιλ
Απόσταση από το έδαφος 139 χιλ
Ρεζερβουάρ 11,5 lit
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 35 χιλ.
Π: Διπλά αμορτισέρ
Ελαστικά Ε: 120/70-14
Π: 140/70-13
Εγγύηση 2 έτη * Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.