Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Louis Cruises: Νέοι προορισμοί κρουαζιέρας για το φετινό καλοκαίρι



Συνέντευξη Τύπου
Κως, Ίος, Μήλος, Σάμος, Σύρος, Σύμη, καθώς και οι τουρκικές πόλεις, Μπόντρουμ και Τσεσμέ

Το πρόγραμμά της για το καλοκαίρι του 2014 παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου η εταιρεία Louis Cruises.

Οι νέοι προορισμοί και οι θεματικές κρουαζιέρες κάνουν τη διαφορά στο φετινό φιλόδοξο πρόγραμμα της εταιρείας, που αισιοδοξεί ότι η ελληνική κρουαζιέρα θα γνωρίσει άνοδο το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία των κρατήσεων, που παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, η αύξηση των κρατήσεων είναι μέχρι σήμερα σε ποσοστό 20% μεγαλύτερη από το περσινό έτος.

Νέοι ελληνικοί προορισμοί μπαίνουν στο πρόγραμμα της Louis Cruises το καλοκαίρι του 2014 και για πρώτη φορά γίνεται πράξη η θεματική κρουαζιέρα.

Στη θεματική κρουαζιέρα οι επιβάτες θα έλθουν σε επαφή με την τοπική ελληνική γαστρονομία, την ελληνική ιστορία, τη μουσική παράδοση, αλλά και τη λαϊκή παράδοση, που περιλαμβάνει γνωριμία με την παραδοσιακή ελληνική ενδυμασία, μέσω της συνεργασίας με το Λύκειο Ελληνίδων.

Όπως τόνισε ο κ. Πυθαγόρας Νάγος, διευθυντής πωλήσεων της Louis Cruises, τα νησιά Κως, Ίος, Μήλος, Σάμος, Σύρος, Σύμη, καθώς και οι τουρκικές πόλεις, Μπόντρουμ και Τσεσμέ, θα ενταχθούν στο φετινό πρόγραμμα των ταξιδιών της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι από το 2007 που ξεκίνησε, η Louise Cruises έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ελληνική οικονομία, και μάλιστα σε καιρό κρίσης, καθώς η ετήσια συμβολή της στα οικονομικά δρώμενα της χώρας υπολογίζεται στα 76 εκατ. ευρώ.

Η Louis Cruises υπολογίζει ότι θα διακινήσει φέτος 820.000 επιβάτες από 148 διαφορετικές εθνότητες και οι 150.000 από αυτούς θα ξεκινήσουν την κρουαζιέρα τους από ελληνικά λιμάνια, ενισχύοντας το θεσμό του «home porting» και προσφέροντας σημαντικά οφέλη στη χώρα μας.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.