Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Θέμης Αδαμαντίδης και Βασίλης Τερλέγκας ετοιμάζουν τις νέες τους επιτυχίες


Ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Βασίλης Τερλέγκας έχουν καταφέρει με την πάροδο του χρόνου να γίνουν ονόματα-εγγύηση της αυθεντικής λαϊκής διασκέδασης. 
Οι δύο καλλιτέχνες, που φέτος συμπράττουν στο Αστρα Live κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, ετοιμάζουν ήδη τις νέες τους επιτυχίες.
Η ερωτική μπαλάντα με τίτλο «Στην καρδιά», που έχει γράψει ο Ανδρέας Κομπόσης και τραγουδάει ο Θέμης Αδαμαντίδης, κάνει ήδη θραύση στα ραδιόφωνα (είναι μόνο ένα δείγμα της νέας του δισκογραφικής δουλειάς). Εξάλλου σε λίγες μέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει και το ζεϊμπέκικο που υπογράφει στιχουργικά η Μαίρη Κουφανδριοπούλου, το οποίο ερμηνεύσει ο Βασίλης Τερλέγκας. Η στιχουργός συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με τον τραγουδιστή και του έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες, ενώ τώρα ετοιμάζεται για άλλο ένα σουξέ που θα αγαπήσουν πολύ οι λάτρεις της λαϊκής μουσικής.

Μαζί με τους δύο καλλιτέχνες στο Αστρα Live εμφανίζεται και η εκρηκτική Ελενα Μπάση, που ερμηνεύει δικά της, αλλά και τραγούδια άλλων γνωστών καλλιτεχνών.

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.