Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ο χωρισμός ράγισε την καρδιά της Kelly



Τον πέταξε από το σπίτι, διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες τους, έσβησε κάθε ανάμνηση.
Η Kelly Brook δεν θέλει καν να ακούει το όνομα Danny Cipriani όταν έμαθε τις απιστίες του. Λέγεται ότι η ίδια ψάχνοντας το κινητό του ανακάλυψε «ένοχα» sms προς άλλες νεαρές κυρίες όπου τις προσκαλούσε ή τις παρακαλούσε για ερωτικές συνευρέσεις!

Οι δυο τους απολάμβαναν διακοπές στο Αιγαίο και έδειχναν απόλυτα ερωτευμένοι να ζουν ευτυχισμένες στιγμές στα καταγάλανα ελληνικά νερά. Μόλις το σαββατοκύριακο επέστρεψαν στο Λονδίνο, κι εντελώς τυχαία το κινητό του παίκτη ράγκμπι έπεσε στα χέρια της 33χρονης συντρόφου του, η οποία έφριξε από το ερωτικό περιεχόμενο των μηνυμάτων!.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, όπως αναδημοσιεύει η Daily Mail, ο 25χρονος αθλητής έστελνε τα συγκεκριμένα sms ακόμη κι όταν βρισκόταν σοβαρά τραυματισμένος και καθηλωμένος στο κρεβάτι του ενώ η Kelly τον φρόντιζε νυχθημερόν και παρέμεινε στο πλευρό του, μέχρι να σταθεί ξανά στα πόδια του. Μόλις το μοντέλο ανακάλυψε τις απιστίες του τον πέταξε έξω από το σπίτι της και διέγραψε από τα social media όλες τις φωτογραφίες του. Επιπλέον, έντονες είναι οι φήμες ότι η απιστία του δεν στάθηκε μόνο στο επίπεδο των μηνυμάτων, αλλά και ότι βρέθηκε σεξουαλικά με αρκετές γυναίκες στη διάρκεια της 7μηνης σχέσης του με την Kelly.

Μία γυναίκα, διευθύντρια πωλήσεων, η Stacey Simcox, ισχυρίζεται ότι ο αθλητής τη βομβάρδιζε διαρκώς με sexy μηνύματα και φωτογραφίες όταν συναντήθηκαν πριν από 8 μήνες: «Μου έστελνε πρόστυχα μηνύματα τι θα ήθελε να μου κάνει και με ικέτευε να τον συναντήσω για sex. Σταδιακά έγινε πιο πρόστυχος και σκέφτηκα τι στα κομμάτια!». Η Stacey είπε ότι απέρριψε τις προτάσεις του Danny, ο οποίος της έστειλε παράκληση να τον συναντήσει ακόμη και στις 27 Ιουλίου, την ημέρα που έφευγε με τη σύντροφό του για την Τουρκία όπου η Kelly έπρεπε να συμμετέχει σε μία φωτογράφηση.

Φίλος του 25χρονου αθλητή δήλωσε στη Sun: Ο Danny είναι συντετριμμένος. Δεν μπορεί να πιστέψει τι έκανε, απλώς θέλει την Kelly πίσω»..



Κι αν η Kelly δεν επιβεβαίωσε τον χωρισμό στο Twitter, ανήρτησε ωστόσο ένα σχετικό σχόλιο στο Instagram: Κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σου ως ευλογία και κάποιοι άλλοι ως μαθήματα. 

Σε συνέντευξη του τον Ιούνιο, ο Danny διέψευσε τις φήμες ότι σκόπευε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του: Είμαι ευτυχής εδώ που είμαι κι αισθάνομαι πολύ τυχερός που έχω την Kelly. Αλλά έχω ένα πληγωμένο γόνατο. Ο καθένας έχει τα δικά του θέλω. Κάποιοι θέλουν γάμο και παιδιά, κάποιοι άλλοι όχι. Εγώ μπορεί να είμαι το ένα ή το άλλο. Δεν ξέρω.



Η Kelly επέλεξε να επανασυνδεθεί με τον Danny – με τον οποίο είχε 22 μήνες σχέση μέχρι τον Ιούνιο του 2010 – τον Ιανουάριο, εβδομάδες μόλις μετά τον χωρισμό της από τον συμπαίκτη του Danny, Thom Evans. Κι αν εκείνη διέψευσε τις φήμες ότι πέρναγε χρόνο με τον πρώην της Danny, τελικά η αλήθεια διέψευσε την ίδια. Πάντως, λέγεται ότι ο Thom δεν χαιρόταν που η Kelly είχε διατηρήσει επαφή με τον πρώην της, τον οποίο φέρεται να μην είχε ξεπεράσει ποτέ. 




Το ζευγάρι έχει κοινή κηδεμονία του σκύλου τους Rocky, τον οποίο έχουν μαζί από την αρχή της σχέσης τους. Μόλις τον Μάιο η Kelly είχε φραστική διαμάχη με μία πρώην του αγαπημένου της, την Katie Price, η οποία την προειδοποίησε ότι ο Danny δεν θα της είναι ποτέ πιστός, αλλά εκείνη δεν ήθελε ούτε να το ακούσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.