Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Πώς θα ξεπεράσετε την πρώην όταν έχει Γενέθλια 13 Σεπτέμβρη


Δυο μέρες μετά τη πτώση των Διδύμων πύργων... 
Χώρισες με το έτερόν σου ήμισυ; Σηκώθηκε κι έφυγε και σε παράτησε στα κρύα του λουτρού; Η χαμούρα δεν εκτίμησε αυτά που τόσο απλόχερα της έδωσες και βρήκε άλλον;

Δεν σου έχει μείνει άλλη επιλογή απ” το να την ξεχάσεις. Πως όμως;
Έτσι:

1.Αποκαθήλωση. Μην δημιουργείς γι” αυτήν μια εικόνα που δεν ισχύει. Δεν είναι κάτι το ξεχωριστό, ποτέ δεν ήταν, είναι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Μην απαντάς με τη μία σε τυχόν μηνύματα ή κλήσεις από αυτή, δεν αξίζει πλέον καμία ειδική μεταχείριση.

2.Πάρτο απόφαση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να εξαλείψεις κάθε ελπίδα ότι μπορεί να τα ξαναβρείτε. Αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου ζήτησέ της να σου πει η ίδια ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Για να αρχίσεις να την ξεπερνάς πρέπει πρώτα να αποδεχθείς ότι αυτή η σχέση ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

3.Κόψε κάθε επικοινωνία. Αν δεν διακόψεις κάθε επαφή μαζί της στο εγγυόμαι ότι θα τρελαθείς. Μην παρακαλάς, μην κλαις, μην στέλνεις μηνύματα, μην αφιερώνεις τραγούδια, μην κάνεις αναπάντητες(σβήσε ΑΜΕΣΩΣ το τηλέφωνό της), μην στέλνεις δώρα. Αν το θελήσει μπορεί να σε βρει. Ξέρει ήδη ότι την θες απλά αδιαφορεί. Ακόμα και να καταφέρεις να σε δεχτεί πίσω θα είναι προσωρινό.

4.Γράψε σε χαρτί τα συναισθήματά σου. Γράψε σε ένα χαρτί όλα όσα αισθάνεσαι για αυτό τον χωρισμό και στη συνέχεια αποσύνδεσέ τα από τον εαυτό σου. Βλέποντάς τα γραμμένα θα μπορέσεις να αποστασιοποιηθείς από αυτά τα συναισθήματα και θα καταλάβεις πόσο παράλογα και είναι αυτά που αισθάνεσαι. Κατέστρεψε το χαρτί καιΜΗΝ της το στείλεις σε καμία περίπτωση, θα γελάσει εις βάρος σου με τον καινούργιο της γκόμενο!

5.Απέφυγε κάθε επαφή. Μην πηγαίνεις σε μέρη που συχνάζει εκείνη και μην κάνεις παρέα με δικούς της φίλους. Βρες νέα στέκια και αν χρειαστεί νέους φίλους. Όταν περάσει κάμποσος καιρός και το έχεις ξεπεράσει μπορείς να γυρίσεις στα παλιά σου λημέρια.

6.Κάψε τις αναμνήσεις. Δεν χρειάζεται να κάψεις τα πάντα φυσικά, απλά ξεφορτώσου όσα στη θυμίζουν: μηνύματα, φωτογραφίες, αρκουδάκια, μπλουζάκια, σκατουλάκια κ.ο.κ. Καλύτερα να χάσεις μερικά μποξεράκια παρά να χάσεις το μυαλό σου!

7.Μην ζητάς πίσω τα πράγματά σου. Δεν χρειάζεται να πάρεις πίσω τα dvd, τα cd και το αφρόλουτρο που έχεις αφήσει σπίτι της. Δεν αξίζουν τίποτα απολύτως, μην τα χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία για να βρεθείς μαζί της.

8.Βγες με τους φίλους σου. Αυτό είναι το σημαντικότερο που πρέπει να κάνεις. Μόνο οι φίλοι σου νοιάζονται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για σένα και μπορούν να σε κάνουν να δεις τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Όλοι έχουμε περάσει χωρισμούς και ξέρουμε πως νιώθει ο άλλος.

9.Εκμεταλλεύσου την ελευθερία σου. Απλά σκέψου πόσα πράγματα δεν μπορούσες να κάνεις επειδή είχες σχέση(να το κάνεις με την Μαρία που σου κολλάει τόσο καιρό; να πας μπουρδελότσαρκα; να κατέβεις την Κυριακή στο ΟΑΚΑ;). Εντάξει; Τα σκέφτηκες; Σκέψου τώρα ότι μπορείς να τα κάνεις!

10.Θυμήσου τις άσχημες στιγμές. Αυτό λειτουργεί άψογα. Όποτε νοσταλγείς την πρώην θυμίσου τότε που δεν σε άφησε να δεις το ΑΕΚ-ΠΑΟ, τότε που σου κράταγε μούτρα για 2 μέρες επειδή έφαγες σκορδαλιά!(προσωπική εμπειρία…) ή όσες φορές σου ζήτησε να επιλέξεις «Εμένα ή τους φίλους σου;»

11.Κάνε σεξ με άλλη. Αν έχει πληγωθεί ο εγωισμός σου αυτό είναι το καλύτερο φάρμακο. Βρες παρηγοριά στην αγκαλιά μιας άλλης, ακόμα κι αν είναι προσωρινό θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.

Τελευταίο αλλά φαρμακερό. Κάνε σχέση με κάποια που ζηλεύει η πρώην σου. Όταν ανακαλύψει ότι παίζεις μπάλα στο δικό της γήπεδο θα φρικάρει εντελώς....




jimys stasinopoylos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.