Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο - Έφυγε αιφνίδια από την ζωή η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Νατάσα Βαρέλα.


Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή η Νατάσα Βαρελά, παρουσιάστρια και δημοσιογράφος στο New TV. 

Την πολύ δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή αρχικά ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, o οποίος αποχαιρέτησε την νεαρή ηθοποιό με μια ανάρτησή του στο facebook:
«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑΤΑΣΑ…

Όταν σε ξυπνάει ξημερώματα Κυριακής ο πατέρας ενός άτυχου 30χρονου κοριτσιού το οποίο πέθανε εντελώς ξαφνικά, για να σου ανακοινώσει τον θάνατό του, τι λόγια να βρεις για να παρηγορήσεις τον άνθρωπο αυτόν; Είμαι πολύ περήφανος που σε βοήθησα επαγγελματικά. Το άξιζες γιατί ήσουν κορίτσι με ήθος και συνέπεια. Καλό ταξίδι Νατάσα Βαρελά. Πέθανες πολύ νέα, πριν προλάβεις να δημιουργήσεις οικογένεια. Η ζωή είναι άδικη για πολλούς ανθρώπους. Και με εσένα ήταν πολύ σκληρή. Κρίμα…».



ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑΤΑΣΑ...
Όταν σε ξυπνάει ξημερώματα Κυριακής ο πατέρας ενός άτυχου 30χρονου κοριτσιού το οποίο πέθανε εντελώς ξαφνικά, για να σου ανακοινώσει τον θάνατό του, τι λόγια να βρεις για να παρηγορήσεις τον άνθρωπο αυτόν; Είμαι πολύ περήφανος που σε βοήθησα επαγγελματικά. Το άξιζες γιατί ήσουν κορίτσι με ήθος και συνέπεια. Καλό ταξίδι Νατάσα Βαρελά. Πέθανες πολύ νέα, πριν προλάβεις να δημιουργήσεις οικογένεια. Η ζωή είναι άδικη με πολλούς ανθρώπους. Και με εσένα ήταν πολύ σκληρή. Κρίμα...
Γ.Π.

.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται, κάθεται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.