Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Το ίδρυμα Πειραιώς στηρίζει το κουκλοθέατρο…

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθέατρου διοργανώνει σε συνεργασία με την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας διήμερο εκδηλώσεων, στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.


Συγκεκριμένα:

- Το Σάββατο 18 Μαρτίου (ώρες 11:00-15:00) θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι κατασκευής και εμψύχωσης γιγαντόκουκλας, από την Ομάδα Κούκλας της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας. Στο εργαστήρι θα παρουσιαστούν τα διάφορα είδη θεατρικής κούκλας από τη συλλογή της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας, θα αναλυθούν οι διαφορετικές τεχνικές κατασκευής του κάθε είδους και θα ακολουθήσει επίδειξη κατασκευής γιγαντόκουκλας.

- Την Κυριακή 19 Μαρτίου (ώρα 11:30) η Ομάδα Κουκλοθέατρου της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας θα παρουσιάσει την παράσταση «Η Πούλια και ο Αυγερινός» διασκευή του ομωνύμου λαϊκού παραμυθιού.

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27310 89315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.