Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

«Βόμβα» Σκουρλέτη: Υπάρχει ανάγκη να ψηφιστούν τα όποια μέτρα με αυξημένη πλειοψηφία

"Τα εργασιακά είναι ένα από τα αγκάθια"
Την προσωπική του άποψη- όπως διευκρίνισε- διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης ότι όποια μέτρα συμφωνηθούν πρέπει να περάσουν από τη Βουλή με αυξημένη πλειοψηφία.

Σε συνέντευξή του στον Real fm, o κ. Σκουρλέτης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η συζήτηση για τα επιπλέον μέτρα και τα αντίμετρα γίνεται πάνω στο  έδαφος του συμφωνημένου πρωτογενούς πλεονάσματος. Υπάρχει η ανάγκη να ψηφιστούν (σς τα όποια μέτρα) από ευρύτατη πλειοψηφία της Βουλής». Όπως διευκρίνισε, «δεν ξέρω αν θα είναι 180, παραπάνω ή λιγότερο και δεν μπορούμε να παραγνωρίζουμε αυτή τη διάσταση. Είναι προσωπική μου άποψη. Μιλάω για μια αυξημένη πλειοψηφία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερθείς στις διαπραγματεύσεις, ο υπουργός σημείωσε μεταξύ άλλων πως «δεν πρέπει να βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα μέχρι να αποτυπωθεί το δημοσιονομικό μείγμα των μέτρων». Σημείωσε ότι τα εργασιακά είναι ένα από τα αγκάθια, ενώ σε ό,τι αφορά σε συγκεκριμένη ημερομηνία για το κλείσιμο της αξιολόγησης τόνισε: «Χωρίς να μπορώ να ρισκάρω ότι θα μπορούσε να κλείσει στις 20 Μαρτίου. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις, αλλά ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.