Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Θρίλερ με νεκρό άνδρα στη Βουλιαγμένη

Το θύμα είναι ηλικίας περίπου 65 ετών - Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπό - 
Πάνω του βρέθηκε αμερικανικό διαβατήριο - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα του θανάτου του


Νεκρός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ένας άνδρας σε βραχώδη ακτή έξω από τη μαρίνα Βουλιαγμένης. 

Τη σορό εντόπισε περαστικός στη μία το μεσημέρι της Κυριακής σε βραχώδη περιοχή στη μαρίνα Βουλιαγμένης και αμέσως ενημέρωσε το λιμενικό.

Το ντύσιμο του θύματος, ηλικίας περίπου 65 ετών, αλλά και τα γάντια για το κρύο που φορούσε στα χέρια, προδίδουν νυκτερινή έξοδο η οποία είχε τραγική κατάληξη. Ο άνδρας φορούσε μαύρο παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο, σκούρο σακάκι και γραβάτα, φέρει ένα μεγάλο αιμάτωμα στο κεφάλι και αλλοιώσεις στο πρόσωπου που προδίδουν ότι πιθανόν ήταν νεκρός για μέρες.

Πληροφορίες από το ΕΚΑΒ αναφέρουν, επίσης, ότι πρόκειται για αλλοδαπό. πάνω του βρέθηκε αμερικανικό διαβατήριο αλλά λόγω της παραμόρφωσης των χαρακτηριστικών του οι αρχές δεν μπορούν να προχωρήσουν στην ταυτοποίησή του. 

Ο ιατροδικαστής θα είναι αυτος που θα δώσει τις απαντήσεις σχετικά με την αιτία θανάτου, την ακριβή ώρα, αλλά και αν από τα ευρήματα συμπεραίνεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ατύχημα η αυτοκτονία.

Τη σορό του άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο ενώ έρευνα για την υπόθεση διερευνεί το λιμενικό.


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.