Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Πρόβλεψη Λεφάκη: «Οι εκλογές δεν θα γίνουν το φθινόπωρο»- Πότε θα γίνει το μπραφ με την Τουρκία



Συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα» παραχώρησε ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε όσα λένε τα άστρα για την πολιτική ζωή του τόπου, το χρόνο των εκλογών και την Τουρκία. 

Συγκεκριμένα ο Κώστας Λεφάκης προέβλεψε ότι εκλογές δε θα γίνουν το Φθινόπωρο, αλλά σημείωσε ότι σε πέντε με έξι χρόνια από τώρα θα έχουμε ένα δυνατό μπραφ με την Τουρκία.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη: 

Τι θα γίνει το 2019; 

Τα κεφάλια μέσα. Το 2018 είχα πει «έξοδος κινδύνου». Θα είναι το ίδιο βαλτωμένα για τη χώρα. Πολιτική αλλαγή; 

Και να γίνει, είμαστε αποικία. 

Οι επικυρίαρχοι καθορίζουν. Πάντως εκλογές δεν θα έχουμε το φθινόπωρο. Εχει μια σημασία όμως… Ακούστε: κάθε 80 χρόνια αλλάζει η Ιστορία. 

Οποτε ο Ουρανός περνάει από τον Ταύρο έχουμε στροφή σε συντηρητισμό, τελευταία φορά ήταν όταν μπήκε το 1935 και βγήκε το 1942. 

Τώρα μπήκε το 2018 και φεύγει το 2025. Θα έχουμε ακραία φασιστικά σχήματα, μπλε – μαύρα – κόκκινα. 

Τι κάνουν οι επικυρίαρχοι; Προσδιορίζουν τα χαρακώματα όπου θα κάνουν τον μεταξύ τους πόλεμο!

Η Ελλάδα; Μέχρι το 2021 θα υπάρξει πίεση, νέα, για περισσότερη αφαίμαξη και για νέο δημόσιο πλούτο (εννοώ υφαρπαγή), η ιδιοκτησία θα είναι σε κίνδυνο. 

Αλλάζουν οι φράξιες. Σήμερα είναι δύο μεγάλες ομάδες: οι διεθνιστές και οι εθνικιστές. 

Τα Κίτρινα Γιλέκα είναι η φράξια του Τραμπ, όπως ήταν και στην Ουκρανία. Μπορεί και η Ελλάδα να έχει Κίτρινα Γιλέκα; Οχι, γιατί είναι παθητικός ο κόσμος. 

Εχει όμως ξεσηκωθεί κατά καιρούς. 

Θα αργήσει ακόμη. Τώρα μας διοικούν οι διαχειριστές. Το «70 οι διπλωμάτες. Το «30 οι πατριώτες. Τον 19ο αιώνα οι πολεμιστές. 

Με την Τουρκία θα έχουμε πόλεμο; Οχι τώρα. 

Με την Τουρκία το 2024-25 θα έχουμε το μεγάλο μπραφ. Τώρα μπορεί να βάλουν τον Ερντογάν να κάνει κάνα χουνέρι για να γίνει εδώ οικουμενική κυβέρνηση. Πάντως μέχρι τον Μάρτιο του «20 έχουμε ρευστότητα. 

Την άνοιξη του «21 θα υπάρξει νέα πολιτική σταθερή εξέλιξη με νέα πρόσωπα. 

Κάθε 20 χρόνια κλείνει κύκλος, ο τελευταίος άνοιξε το 2000. 

Πώς θα τον περιγράφατε; 

Ηταν μια σύγκρουση συμφερόντων, μια νέα διαμόρφωση του κόσμου από τα μέσα της τρίτης δεκαετίας με νέο προσδιορισμό συνόρων. 

Ο Ουρανός στον Ταύρο θα διώξει όλα τα παλιά πρόσωπα και θα φέρει καινούργια. Τώρα γίνεται μια πρόβα των επικυρίαρχων να μπουν νέοι πρωθυπουργοί σε ηλικία, όμως αποδείχθηκαν αδύναμοι.

 Επιμένω λίγο για την Ελλάδα… 

Ο ελληνικός λαός έχει προσαρμοστικότητα, υπομονή, θα γίνει βέβαια το μπραφ κάποια στιγμή. Προς το παρόν γίνεται για πρόσωπα, για συναισθηματικό λόγο: για Φύσσα ή για Γρηγορόπουλο. Οι Ελληνες είναι κομπλεξικοί για να πουν «πεινάμε». 

Οι Γάλλοι δεν είναι. 

Εδώ υπάρχει ντροπή. Αν το ξεπεράσουν, θα γίνει χαμός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.