Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Δύο χιλιάδες αστυνομικοί και ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επίσκεψη Μέρκελ


Ανακοίνωση σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν ενόψει της επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά το διήμερο της επίσημης επίσκεψης θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Επιπροσθέτως αξίζει να σημειωθεί πως στα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη της Άγνκελα Μέρκελ στην Αθήνα θα μετάσχουν συνολικά 2.000 αστυνομικοί ενώ η Γερμανίδα Καγκελάριος θα συνοδεύεται από 10 Γερμανούς αξιωματούχους της προσωπικής της ασφάλειας.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν αυτοψία και ελέγχους στα σημεία που πρόκειται να επισκεφθεί η κ. Μέρκελ ενώ την ίδια ώρα επιτηρούνται στόχοι γερμανικών συμφερόντων (η πρεσβεία, το σπίτι του Γερμανού πρέσβη, το Ινστιτούτο Γκέτε κ.ά.)

Μέλη αναρχικών ομάδων βρίσκονται σε κλοιό για το ενδεχόμενο να επιχειρήσουν ακτιβιστική ενέργεια ενώ, τέλος, σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα επιτραπούν ή όχι οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Τέλος, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.