Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Μητσοτάκης: Όπως ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία με εκλογές, έτσι θα φύγει

«Δεν μπορεί να διαλυθεί η χώρα επειδή ο κ. Τσίπρας αντιλαμβάνεται ότι πλησιάζει η ώρα που θα φύγει»

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη νέα Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.

«Δεν μπορεί να διαλυθεί η χώρα επειδή ο κ. Τσίπρας αντιλαμβάνεται ότι πλησιάζει η ώρα που θα φύγει από την εξουσία. Δημοκρατία σημαίνει εκλογές. Και όπως ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία με εκλογές έτσι, με εκλογές, θα φύγει από την εξουσία», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.


(Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κυρίου Μητσοτάκη)



«Το σκοτεινό πρόσωπο της διακυβέρνησης Τσίπρα ρίχνει βαριά σκιά επάνω στη δημοκρατία μας. Γιατί όταν η δικαιοσύνη γίνεται εργαλείο για πολιτικές διώξεις, η δημοκρατία απειλείται. Γιατί όταν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν είναι ελεύθερα να ασκούν κριτική στην κυβέρνηση χωρίς να δέχονται απειλές, η δημοκρατία υπονομεύεται. Γιατί όταν καταδικασμένοι και αμετανόητοι τρομοκράτες, με την ανοχή της κυβέρνησης, κάνουν προκλητικές βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, σχεδιάζοντας ενδεχομένως το επόμενό τους χτύπημα, η δημοκρατία τραυματίζεται» ανέφερε ακόμη.

Ο ίδιος κάλεσε «τις δημοκρατικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης σε ένα κοινό προοδευτικό μέτωπο. Για να προστατεύσουμε τους θεσμούς και για να διαφυλάξουμε την πολιτική ομαλότητα. Οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν μόνο την οικονομία. Θα αφορούν και την ποιότητα του πολιτεύματός μας».

Ο πρόεδρος της ΝΔ καλωσόρισε τα νέα μέλη της Πολιτικής μας Επιτροπής. «Περισσότεροι από τους μισούς -το 55%- είστε εδώ για πρώτη φορά, κάτι που αποδεικνύει εμπράκτως τη δέσμευσή μας για ριζική ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας με νέα στελέχη που δίνουν οξυγόνο στην παράταξή μας», τόνισε.

Ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη στον Λευτέρη Αυγενάκη

Στο μεταξύ, με την ανανέωση της εμπιστοσύνης στον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη, ξεκίνησε η πρώτη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, που προέκυψε από το 12ο Συνέδριο του κόμματος.

Καθώς μάλιστα δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα ο κ. Αυγενάκης εξελέγη ομόφωνα.


Ο κ. Αυγενάκης αφού ευχαρίστησε τα μέλη του οργάνου, είπε ότι «είμαστε εδώ για να δουλέψουμε όλοι μαζί για μία δυνατή φιλελεύθερη ελεύθερη Ελλάδα. Η χώρα χρειάζεται μία κυβέρνηση σταθερότητας, ασφάλειας και δικαιοσύνης με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.