Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Η αντιπολίτευση για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού


Σε υψηλούς τόνους έρχεται η απάντηση της αντιπολίτευσης στη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα
στο τηλεοπτικό κανάλι Open. «Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θέλουν σταθερότητα» τονίζει η Ν.Δ. «Οι εκλογές ευκαιρία να καταδικάσει ο λαός σημερινούς και προηγούμενους» σχολιάζει το ΚΚΕ.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της συνέντευξης του πρωθυπουργού η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της σημειώνει «το λέμε από καιρό. 

Θα χρειαστεί εξειδικευμένο συνεργείο για να ξεκολλήσει τον κ. Τσίπρα και το θίασό του από τις καρέκλες τους. 

Σήμερα απλά μας ενημέρωσε ότι επιχειρεί με 6 πρόθυμους βουλευτές άλλων κομμάτων να σχηματίσει μια κυβέρνηση κουρελού με ημερομηνία λήξεως» και προσθέτει: 

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θέλουν σταθερότητα, ασφάλεια και ευημερία. Και αυτά τα εγγυάται η Νέα Δημοκρατία αμέσως μετά τις εκλογές που δεν θα αργήσουν». 

«Αδύναμο πρωθυπουργό και σε αποδρομή» χαρακτήρισε το Κίνημα Αλλαγής τον Αλέξη Τσίπρα επισημαίνοντας ότι είναι ικέτης του «ακροδεξιού εταίρου του».

«Παίζουν τα ρέστα τους σε ένα αδυσώπητο παιχνίδι εξουσίας. Δυστυχώς με διακύβευμα την πολιτική ομαλότητα, μείζονα εθνικά θέματα και την πορεία της χώρας. Εκλογές τώρα!» τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας τονίζει

Για τον ελληνικό λαό είναι παντελώς αδιάφορο το αν ο κ. Τσίπρας καταφέρει να σώσει το γάμο του με τον ακροδεξιό του εταίρο κ. Καμμένο. 

Το κρίσιμο ζήτημα είναι ότι αυτή η κυβέρνηση, με όποια σύνθεση ή συνοδοιπόρους, θα συνεχίσει την πολιτική που τσακίζει τα λαϊκά δικαιώματα και προωθεί τα επικίνδυνα αμερικανοΝΑΤΟϊκά σχέδια, καρπός των οποίων υπήρξε και η Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι εκλογές, όποτε γίνουν, είναι μια ευκαιρία για να καταδικάσει ο λαός τόσο τους σημερινούς, όσο και τους προηγούμενους κυβερνώντες, που θέλουν να ξεπλυθούν στη λαϊκή συνείδηση, μαζί με εκείνα τα κόμματα ή στελέχη, που προετοιμάζονται για το ρόλο του μπαλαντέρ είτε στον ένα είτε στον άλλον.

Η πραγματική διαφορά στη σημερινή μιζέρια μπορεί να γίνει μόνο με ισχυρό ΚΚΕ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.