Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Μπακογιάννη για Καμμένο: Κότα τρίλειρη και... μακροπουπουλάτη

H μη άρση της βουλευτικής ασυλίας του Πάνου Καμμένου προκάλεσε την έκρηξη της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία χαρακτήρισε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ως «κότα τρίλειρη» και «μακροπουπουλάτη».


Σκληρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία χαρακτήρισε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ως «κότα τρίλειρη» και «μακροπουπουλάτη».

Αφορμή αποτέλεσε η επιλογή του υπουργού Εθνικής Άμυνας να μην αρθεί η βουλευτική του ασυλία, μετά τη μήνυση της κα Μπακογιάννη.

«Έκανα μήνυση για ένα άθλιο tweet του κ. Καμμένου, το οποίο έθιγε την τιμή και την υπόληψή μου. Η δικαιοσύνη έστειλε χαρτί στη Βουλή για να αρθεί η ασυλία του» τόνισε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Και συνέχισε: «Η απάντηση του κ. Καμμένου ήταν ότι θέλει να κρυφτεί πίσω από την βουλευτική ασυλία. Ήξερα πάντα ότι ήταν κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μάλιστα, άφησε αιχμές και εναντίον των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι παρότι τάσσονται υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας, ψήφισαν εναντίον της άρσης αυτής, ως προς την περίπτωση του κ. Καμμένου.

Την ίδια ώρα, η κα Μπακογιάννη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόσφατη βομβιστική επίθεση στον «ΣΚΑΪ», ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για το ζήτημα της τρομοκρατίας.

«Σ' αυτή τη χώρα είχαμε ένα κεκτημένο, όσον αφορά την πάταξη της τρομοκρατίας, που ακυρώθηκε από αυτή την κυβέρνηση. Εκτός από τον αντιτρομοκρατικό νόμο που είχαμε ψηφίσει υπήρχε και σύμπνοια των πολιτικών δυνάμεων» υπενθύμισε.

Παράλληλα, τάχθηκε εναντίον της λογικής του «εμπάργκο» στα μέσα ενημέρωσης, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση θα έπρεπε να άρει από την πρώτη στιγμή το "εμπάργκο" στον ΣΚΑΪ, προκειμένου να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα».

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.