Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Τα νέα στοιχεία επιβαρύνουν τον 19χρονο Αλβανό για το έγκλημα στη Ρόδο - Αυτός χτύπησε τη φοιτήτρια με το ηλεκτρικό σίδερο


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη
 μετά την ταυτοποίηση των αποτυπωμάτων του 19χρονου Αλβανού στο ηλεκτρικό σίδερο.

Χθες, έγινε γνωστό ότι 19χρονος Αλβανός κρατούσε το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο συνέθλιψε το κεφάλι της άτυχης φοιτήτριας.

Είχε καταφέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην άτυχη κοπέλα, οι οποίες σύμφωνα με τον ιατροδικαστή θα μπορούσαν να έχουν επιφέρει τον θάνατο της άτυχης φοιτήτριας αν δεν είχε προηγουμένως πνιγεί.

Ταυτόχρονα ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων της ανθρωποκτονίας, του 19χρονου και του 21χρονου Ροδίτη, πάνω σε μπουκάλια, ποτήρια μέσα στο σπίτι τους Πευκούς, τόπο μαρτυρίου της Ελένης Τοπαλούδη.



Απομακρύνεται η εκδοχή του τρίτου δράστη

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν φαίνεται να προκύπτουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό 4ης ανθρώπινης παρουσίας ή 3ου δράστη, στον τόπο της δολοφονίας, παρά μόνο κάποια δικαιολογημένα γενετικά αποτυπώματα.

Πλέον, αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα δείξουν αν οι 2 νεαροί είχαν καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.