Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Γιατί πήρε την Βικτώρια Καρύδα και τα εγγόνια του και έφυγε βιαστικά από την Ελλάδα ο πατέρας του δολοφονημένου Γιάννη Μακρή;

Τι φοβάται η οικογένεια του άγρια δολοφονηθέντος Γιάννη Μακρή και έφυγε βιαστικά από την Ελλάδα
εγκαταλείποντας τα πολυτελή σπίτια και τις επιχειρήσεις που είχε στη χώρα μας;

Το ερώτημα κυριαρχεί στα γραφεία των εξειδικευμένων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., που προσπαθούν να εξιχνιάσουν την εν ψυχρώ εκτέλεση του άνδρα, του μανεκέν Βικτώριας Καρύδα, λίγα μέτρα έξω από τη βίλα του στα υψώματα της Βούλας.

Τα στοιχεία του ρεπορτάζ είναι συγκεκριμένα και δεν αμφισβητούνται: Μόλις κατάλαβε ότι ο γιός του είναι νεκρός και αντιλήφθηκε τον τρόπο με τον οποίο ενήργησε ο δολοφόνος, ο εξαιρετικά έμπειρος στις επιχειρήσεις της ημέρας, αλλά και της νύχτας, πατέρας του δολοφονηθέντος, Στέλιος Μακρής, άρχισε να προετοιμάζει με γοργούς ρυθμούς την έξοδο της οικογένειας από την Ελλάδα και την μετεγκατάστασή της στην μακρινή Αυστραλία.

Ο χαροκαμένος πατέρας, αν και, καίγεται περισσότερο, από τον καθένα, για να βρεθεί ο δολοφόνος του γιού του και οι ηθικοί αυτουργοί, προτίμησε -αντί να μείνει στην Ελλάδα και να παρακολουθεί τις έρευνες από κοντά – να μαζέψει την οικογένεια και να φύγει βιαστικά προς ένα προορισμό, που απέχει 25 ώρες (αθροιστικά) αεροπορικής πτήσης από την Αθήνα.

Αξιόπιστες πηγές του europost.gr αναφέρουν ότι ο «πατριάρχης» της οικογένειας Μακρή πήρε αυτή την απόφαση, γιατί «από τα όσα μπορεί να καταλάβει, έχει οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι μετά τον φόνο του γιού του κινδυνεύουν τόσο ο ίδιος, όσο και τα άλλα μέλη της οικογενείας του, από τη στιγμή που θα παραμείνουν στην Ελλάδα».

«Βικτώρια, πάρε τα παιδιά και φεύγουμε όλοι μαζί για την Αυστραλία. Εκεί θα θάψουμε τον Γιάννη και εκεί θα εγκατασταθούμε μόνιμα. Εδώ δεν έχουμε πια την παραμικρή ασφάλεια. Είμαστε εκτεθειμένοι σε πολλούς κινδύνους», ήταν τα λόγια που είπε ο Στέλιος Μακρής στη νύφη του Βικτώρια Καρύδα, που τον κοιτούσε εντελώς χαμένη μέσα στην συμφορά που την βρήκε.

Τι ξέρει ο παππούς των παιδιών της Βικτώριας και του δολοφονημένου Γιάννη; 

Το ερώτημα αυτό τέθηκε πολλές φορές τις τρείς τελευταίες ημέρες στα κλειστά γραφεία των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν την σκοτεινή αυτή υπόθεση. 

«Γνωρίζει κάτι που δεν το έχει καταθέσει στις Αρχές; Υποπτεύεται κάποιες από τις συναναστροφές και τις συνεργασίες του γιού του στη Μύκονο, για τις οποίες έχουν γραφτεί πολλά; Ή είναι απλώς το ένστικτο προστασίας της οικογένειας, που τον κάνει να θέλει να αφήσει πίσω του την Ελλάδα;» 

Τις απορίες αυτές, τις έχει εκφράσει στο europost.gr κορυφαίο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ., που πιστεύει ότι ο πολύπειρος και σε θέματα υποκόσμου, πατέρας του Γιάννη ξέρει ή διαισθάνεται πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που έχει πεί στις Αρχές.

Άλλωστε, η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει ότι ο Στέλιος Μακρής είχε σοβαρές εμπλοκές με τη Δικαιοσύνη στην Αυστραλία, με υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών. Οπότε, είναι υποψιασμένος για πολλά και για πολλούς! 

Όταν, λοιπόν, θεωρεί ότι η Αυστραλία είναι πιό ασφαλής από την Ελλάδα, για την οικογένειά του, παρόλο που εκεί υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί με τους βαρόνους της νύχτας του Σίδνεϊ, την οικογένεια Ιμπραχήμ, αυτό σημαίνει ότι υποπτεύεται ή διαισθάνεται πολύ μεγάλους κινδύνους στην Ελλάδα!

Στο χέρι της αστυνομικής έρευνας είναι να διαπιστώσει από πού πραγματικά προέρχονται οι κίνδυνοι αυτοί.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.