Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ στέλνουν τους Αμερικανούς στις κάλπες (βίντεο)

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ενώνει τις δυνάμεις του με τον Μπραντ Πιτ και παροτρύνουν τους Αμερικανούς να ψηφίσουν στις σημερινές ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ.


Οι συμπρωταγωνιστές στην πολυαναμενόμενη ταινία του σκηνοθέτη Κουέντιν Ταραντίνο «Once Upon A Time In Hollywood» (Μια φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουντ) κυκλοφόρησαν ένα βίντεο σε συνεργασία με το ΝowThis που ειδικεύεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο κοινό των millennials καλώντας τους Αμερικανούς να συσπειρωθούν για τον πιο σημαντικό σκοπό στη ζωή τους.

«Τόσο πολλά διακυβεύονται, από τους νόμους για τον έλεγχο των όπλων έως τη μεταναστευτική πολιτική, το καθαρό νερό και o αέρας και το εάν εκατομμύρια άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη» αναφέρει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.



«Οι εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον της κλιματικής αλλαγής, της μεταρρύθμισης της ποινικής δικαιοσύνης, της χρηματοδότησης της εκπαίδευσης, της ισότητας της LGBTQ κοινότητας, ακόμα και της δυνατότητάς σας να ψηφίζετε» τονίζει ο Μπραντ Πιτ.

Οι Ντι Κάπριο και Πιτ καλούν τους ψηφοφόρους να μπουν στην διαδικτυακή πλατφόρμα TheLastWeekend.org για να μάθουν πώς μπορούν να αναλάβουν δράση για την σημερινή εκλογική αναμέτρηση.

Στις ενδιάμεσες εκλογές οι Αμερικανοί ψηφίζουν για να εκλέξουν το 116ο Κογκρέσο των ΗΠΑ, ανανεώνοντας 33 έδρες της Γερουσίας και εκλέγοντας τα 435 μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Στόχος των Ρεπουμπλικάνων είναι να διατηρήσουν την πλειοψηφία τους στα δύο σώματα. Και στόχος των Δημοκρατικών είναι να ανατρέψουν την σημερινή ισορροπία δυνάμεων στο Κογκρέσο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.