Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Τραγωδία στο Βόλο: 11χρονος έπεσε νεκρός ενώ έπαιζε μπάσκετ

Απίστευτη τραγωδία συγκλονίζει, από το βράδυ της Τρίτης, τον Βόλο, όταν ένα αγοράκι, μόλις 11 ετών, έφυγε από τη ζωή την ώρα που έπαιζε με τους φίλους του.


Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο, πριν από τις 8 το βράδυ της Τρίτης, στο πάρκο της Χιλιαδούς, όταν οι παιδικές φωνές και τα γέλια έμελε να εξελιχθούν σε τραγωδία. Ο 11χρονος αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, ενώ έπαιζε μπάλα με τους φίλους του και κατέρρευσε λιπόθυμος στο πάρκο.

Άμεσα, γονείς παιδιών που βρίσκονταν στο πάρκο κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έφθασε άμεσα στο σημείο μαζί με γιατρό της μονάδας, ο οποίος άρχισε να παράσχει επί τόπου τις πρώτες βοήθειες στον μικρό, ο οποίος δεν συνερχόταν. Με χαμηλό σφυγμό και παγωμένος, ο μικρούλης διακομίστηκε στο "Αχιλλοπούλειο" Νοσοκομείο Βόλου, όπου διασωληνώθηκε. Παρά την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, τις μαλάξεις και την αδρεναλίνη που του χορηγήθηκαν, ο 11χρονος δεν επανήλθε.

Οι γονείς του παιδιού είναι συγκλονισμένοι και ήδη την υποστήριξη της οικογένειας έχει αναλάβει ειδικός ψυχολόγος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.