Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Βγάλτε χρήματα από τα ρούχα σας


Η Manish Chandra και ο Tracy Sun είναι οι ιδρυτές της εταιρείας Poshmark, που αποτελεί και την πρώτη κινητή peer-to-peer πλατφόρμα για ψώνια απ' όπου βρίσκεσαι.

Αυτό το ζευγάρι χρησιμοποίησε μια μαγική συνταγή: συνδύασε μια εμπορική πλατφόρμα ως εφαρμογή για κινητά με τη δίψα των καταναλωτών για ψώνια και πέτυχε. Η Manish Chandra και ο Tracy Sun είναι οι ιδρυτές της εταιρείας Poshmark, που αποτελεί και την πρώτη κινητή peer-to-peer πλατφόρμα για ψώνια απ' όπου βρίσκεσαι.

Πόσοι από εμάς δεν έχουν στίβες από ρούχα που δεν φορούν πια ή έχουν βαρεθεί και χαρίζουν δεξιά κι αριστερά; Γιατί να μη βγάζουμε λοιπόν χρήματα από αυτά;

Οσο για το eBay; Oπως λένε κάποιοι που το χρησιμοποιούν είναι μεν καλό για μεταπώληση κάποιων αντικειμένων, όχι όμως για όλα.

Η εφαρμογή Poshmark είναι ένα  app σχεδιασμένο περίπου όπως το Instagram, που υπάρχει αποκλειστικά για γυναίκες που θέλουν να αγοράσουν και να πουλήσουν ρούχα. Oπως αναφέρουν στο BusinessInsider, γυναίκες που το χρησιμοποίησαν έβγαλαν και 700 δολάρια μέσα σε έναν μόνο μήνα  πουλώντας ρούχα που τους ήταν πλέον άχρηστα.

Η Chetan Pungaliya και ο Tracy Sun, μαζί με τον έτερο ιδρυτή της Poshmark, Manish Chandra έβγαλαν 12 εκατ. δολάρια το 2012, πρώτη χρονιά λειτουργίας του στην αγορά των ΗΠΑ.

Υπάρχει πάντως και μια επιφάνεια εργασίας, όπου μπορείς μόνο να πουλήσεις και όχι να αγοράσεις ρούχα μέσω του συγκεκριμένου app.

H Poshmark δεν θέτει φραγμούς σε μάρκες. Ολα πωλούνται και όλα αγοράζονται. Αυτό που πρέπει να κάνει κανείς είναι να βγάλει φωτογραφίες με τα ρούχα ή τα αξεσουάρ που θέλει να πουλήσει και να τα ανεβάσει στην εφαρμογή.

 newmoney.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.