Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Ο «φουκαράς» ο Παπαδόπουλος μου ζήτησε στρατιωτικό ρουσφέτι...- «Αγόρι μου, φύγε...»: Η απάντηση Καμμένου στις δηλώσεις Παπαδόπουλου


Ο Πάνος Καμμένος μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ και αποκάλυψε ότι ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε για το Plan B όμως δεν το ενέκρινε
και χαρακτήρισε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο "φουκαρά από τα Τρίκαλα" που του ζήτησε ρουσφέτι.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ο βουλευτής Τρικάλων, Σάκης Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι Πάνος Καμμένος και ΣΥΡΙΖΑ, δε μπορούν να πάνε μαζί μέχρι τον Οκτώβριο και κάλεσε εμμέσως τον πρωθυπουργό να τον διώξει από το υπουργείο Αμυνας.

«Θα ήταν έντιμο και για εκείνον και για μας να φύγει από το υπουργείο Άμυνας. Δεν γίνεται να διαφωνεί ο υπουργός Άμυνας με τον υπουργό Εξωτερικών. Θεωρώ ότι θα ήταν ένα σενάριο τίμιο να φύγει από την κυβέρνηση. Μπορεί να στηρίζει την κυβέρνηση για όλα τα ζητήματα που θέλει, για την κάθαρση, για την οικονομία, για την ανασυγκρότηση της χώρας, για τις μεταρρυθμίσεις που οφείλουμε να κάνουμε και να έχει την διαφορετική του άποψη γύρω από το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών. Αυτό είναι δικαίωμα του, θα μπορούσε να το κάνει χωρίς να είναι υπουργός Άμυνας», δήλωσε.

O Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, χαρακτήρισε τον  βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ "φουκαρά από τα Τρίκαλα" που  «ήρθε να μου ζητήσει ρουσφέτια αλλά του είπα αγόρι μου, φύγε, δεν κάνουμε πλέον ρουσφέτια και από τότε τα έχει βάλει μαζί μου».

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.