Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

«Σπόντα» Τσίπρα σε Καμμένο από την Κεντρική Επιτροπή: «Να μιλάμε λιγότερο και όταν πρέπει»


«Να μιλάμε λιγότερο και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Και να μιλάμε όταν πρέπει να μιλήσουμε κι όχι όταν δεν πρέπει»
είπε σε μία έμμεση αναφορά προς τον Πάνο Καμμένο ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Tα δύσκολα τα έχουμε αφήσει πίσω και τώρα έρχεται επιτέλους η ώρα να δρέψουμε τους καρπούς των κόπων μας και της μεγάλης προσπάθειάς μας να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια της λιτότητας και τη σκληρή περίοδο της κρίσης και της επιτροπείας» ισχυρίστηκε ο κ. Τσίπρας.

«Η κυβέρνηση θα φέρει σύντομα στη Βουλή και θα νομοθετήσει τα μέτρα που εξήγγειλε στη ΔΕΘ, είπε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε πως η ψήφιση τους «θα φέρει και τα κόμματα της αντιπολίτευσης προ των ευθυνών τής διαρκώς ανέξοδης, αδιέξοδης, ψευδούς και καταστροφολογικής ρητορικής τους».

«Εδώ και δυο χρόνια, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, μας λένε ότι όχι μόνο δε θα βγούμε από τα μνημόνια αλλά ότι υπογράψαμε και τέταρτο και συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο… Θα τους φέρουμε, λοιπόν, να ψηφίσουν τα μέτρα του τέταρτου μνημονίου που μας λένε ότι υπογράψαμε, ένα, ένα. Σαν το μαρτύριο της σταγόνας. Και με ονομαστικές ψηφοφορίες μάλιστα», είπε χαρακτηριστικά.

«Η παρουσία της Αριστεράς στην κυβέρνηση, είναι μια διαρκής, ανοιχτή πρόκληση ιστορικών διαστάσεων, διότι η Αριστερά ήταν είναι και θα είναι πάντα, ταυτισμένη στη λαϊκή συνείδηση με το διαρκή αγώνα, τη μάχη ενάντια στην αδικία και την εκμετάλλευση», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Αποδείξαμε ότι αυτό που φαινόταν κάποτε ουτοπία, να πετύχουμε εκεί που απέτυχαν τρεις συνεχόμενες κυβερνήσεις, ήταν τελικά εφικτό. Αποδείξαμε ότι υπάρχει δρόμος εξόδου από τη κρίση προστατεύοντας τους πιο ευάλωτους και κρατώντας όρθια τη κοινωνία. Και από την 21η Αυγούστου και έπειτα, ανοίξαμε μια νέα σελίδα. Με στόχο να αποδείξουμε πια ότι όχι μόνο η Ελλάδα εκτός μνημονίων, αλλά και η Ελλάδα της κοινωνικής δικαιοσύνης, του σεβασμού στα εργασιακά δικαιώματα, και της ισότητας, δεν είναι ουτοπία», συμπλήρωσε.

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.