Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση του Ρουβίκωνα στην Πρεσβεία του Ιράν


Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας που σύμφωνα με τις πληροφορίες επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες, βρέθηκαν στις 06:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από την πρεσβείαπέταξαν μπουκάλια με χρώμα και προκάλεσαν φθορές στο κουβούκλιο του αστυνομικού φρουρού.

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο, ένας εξ αυτών πλησιάζει τον φρουρό και του λέει να βγει έξω, για να μην χτυπήσει από τα σπασμένα γυαλιά, κι αυτός τον υπακούει.

Ο ένοπλος φρουρός της πρεσβείας απλώς υπάκουε

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο φρουρός φέρει αυτόματο όπλο, κάτι που προφανώς είδαν τα μέλη του Ρουβίκωνα, ωστόσο δεν τους απασχόλησε καν.

Εξάλλου ο φρουρός έκανε ότι του είπαν, ενώ την ίδια ώρα είχε απλώς το όπλο μαζί του, προφανώς επειδή φοβόταν μήπως του το πάρουν.

Ενδεικτικό της ταραχής και της απώλειας της ψυχραιμίας του είναι πως ενώ έχει υπακούσει στην εντολή και βγαίνει από το κουβούκλιο, την ώρα που το μέλος του Ρουβίκωνα σπάει τη τζαμαρία, ο φρουρός κλειδώνει την πόρτα.

Αφού έκαναν «γυαλιά-καρφιά» το κουβούκλιο, στη συνέχεια τρέπονται σε φυγή. Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές, έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.