Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

«Ξήλωνε» καλώδια του Ο.Σ.Ε. σε περιοχή της Πιερίας


O δράστης χρησιμοποιούσε κοπτικά εργαλεία για να κόψει τα καλώδια, διακόπτοντας έτσι την σηματοδότηση των συρμών με κίνδυνο να προκληθεί ακόμη και σύγκρουση

Tο ενδεχόμενο να γινόταν αιτία να προκληθεί κάποιο σοβαρό σιδηροδρομικό ατύχημα που μπορεί να στοίχιζε και ανθρώπινες ζωές, δεν προβλημάτισε καθόλου έναν 64χρονο αλλοδαπό «κυνηγό» χαλκούπου ξήλωνε ανενόχλητος τα καλώδια σηματοδότησης του Ο.Σ.Ε. σε μια περιοχή της Πιερίας!

Τα ξημερώματα της Κυριακής, ο δράστης χρησιμοποιούσε κοπτικά εργαλεία για να κόψει τα καλώδια, διακόπτοντας έτσι την σηματοδότηση των συρμών με κίνδυνο να προκληθεί ακόμη και σύγκρουση! 

Ευτυχώς, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης, τη στιγμή που είχε ξηλώσει ένα τμήμα καλωδίου αξίας 700 ευρώ.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κόφτες, ένα τσεκούρι και άλλα εργαλεία που χρησιμοποίησε, καθώς και ένα ζευγάρι γάντια. 

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης κατηγορούμενος για κλοπή και φθορά δημόσιας περιουσίας, ενώ το κλεμμένο καλώδιο αποδόθηκε σε υπεύθυνο του Ο.Σ.Ε.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.