Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Καλωσορίζουμε την φθινοπωρινή ισημερία στις 23 Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 3,55 πμ.

Το παράδοξο σε αυτή την ισημερία είναι ότι οι περισσότεροι πλανήτες αλλάζουνε ζώδια και ανατρέπουνε την καθημερινότητα μας στο διάστημα της που διαρκεί έως 22/Δεκεμβρίου2018 που ξεκινά το χειμερινό ηλιοστάσιο. 

Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ανασκόπηση όσο πιο αντικειμενική γίνεται.

Ο Ήλιος μαζί με τον Ερμή δίνει εύνοια στο μεσουράνημα ώστε να δώσει αναπάντεχη αλλαγή, σε ότι έχει σχέση με συλλογικές καταστάσεις σε θέμα κρατικά. Ώστε να επιφέρουνε μέσω διπλωματικής οδού επίλυση θεμάτων που έχουνε δημιουργηθεί από το 1981και εντεύθεν. Στοιχεία που έφεραν την εξουσία με αλαζονική μορφή και αδιάφορη για την πνευματική και κοινωνική παιδεία. 

Προσδιορίζετε από τον Πλούτωνα που σταματά την ανάδρομη πορεία του στις 3 Οκτωβρίου2018 στοιχείο ότι καταπιέστηκε το κράτος και ο λαός θυσιάστηκε, αρρώστησε, φυλακίστηκε, εξαρτήθηκε από κρυφούς εχθρούς και του στέρησαν την οικονομική του ανεξαρτησία. 

Η οικονομική κατάσταση αλλάζει όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στην 14η μοίρα του Σκορπιού 22 Δεκεμβρίου

Η ολοκλήρωση της δυναμικής αυτής αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά 8 Νοεμβρίου 2018 όταν ο Δίας κάνει την είσοδο στον Τοξότη και λόγω οικοθεσίας κυριαρχεί με πνευματικότητα εξυπνάδα και ευστροφία ξεκινώντας νέα επιχειρήματα με ξένα κράτη, χρησιμοποιώντας την διπλωματική οδό. 

Στις 6 Οκτωβρίου η Αφροδίτη ξεκινά ανάδρομη πορεία για να διορθώσει τα κακώς κείμενα που την έκαναν να έρθει αντιμέτωπη και στερημένη στο συναίσθημα την χαρά και την απελευθέρωση λόγω οικονομικών συνθηκών. 

Στο διάστημα αυτό έχουμε Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού/ Κριού στις 25/9 στην 01,29 μοίρα του Κριού σε αντίθετη οικοθεσία. Στοιχείο ότι στο ζώδιο του Ζυγού έρχεται αντιμέτωπο με συνεργάτες και είναι ετοιμοπόλεμη. 

Στις 9/10 νέα Σελήνη στον Ζυγό και πάλι δίνει έντονες διαμάχες και αναστάτωση και σε ότι έχει σχέση με το κράτος και τις συνεργασίες που παίρνουν τροπή αντιμαχόμενη. 

Η οικονομική κατάσταση δίνει σταθερότητα παρότι θα έρθει αντιμέτωπη με το κεφάλαιο και ο Ερμής κάνει ακριβώς την επόμενη μέρα τη είσοδο του στον Σκορπιό το εμπορικό δαιμόνιο θα βρεθεί στο άκρο.

Στις 24 Οκτωβρίου που γίνεται η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού –Ταύρου είναι σαν να ξεκινά ένας νέος κύκλος που θα φέρει αναστάτωση και όλα θα πάρουνε διαφορετική τροπή.

Στις 7 Νοεμβρίου η νέα Σελήνη στον Σκορπιό είναι η πυροδότηση σε όλα τα θέματα. Τα γεγονότα είναι αναπάντεχα και θα αποδείξουνε ότι όλα αναιρούνται και θα επικρατήσει μια πλήρη αλλαγή που στοιχείο θα έχει την επαναστατική διάθεση και μετά από τόσο καιρό. 

Και τα γεγονότα τα δίνει 8 Νοεμβρίου Δίας στον Τοξότη..16 Νοεμβρίου ο Άρης στον Ιχθύ και στις 17 ορθοδρομεί η Αφροδίτη.

Στις 23 Νοεμβρίου Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη / Δίδυμο και ο Βόρειος Δεσμός στον Καρκίνο όλα παίρνουνε μια τέτοια τροπή που είναι αδύνατο να περιγραφτούνε. 

Στις 26 Νοεμβρίου ο Ποσειδώνας παίρνει ορθή πορεία στοιχείο ότι τέρμα οι αναπόληση ας λειτουργήσει η διαίσθηση και όχι η αυτοθυσία που επικρατεί

Στις 2 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη στον Σκορπιό δίνοντας πάθος και ένταση.

Στις 7 Δεκεμβρίου νέα Σελήνη με την κορύφωση της ανατροπής

Οι καταστάσεις αυτές επηρεάζουν φυσικά και την προσωπική μας αισθηματική , κοινωνική και επαγγελματική μας ζωή. 

Οι ανατροπές και τα γεγονότα είναι απρόσμενα που θα καθορίσουνε την ζωή μας και το μέλλον μας.

Πολύ περιληπτική ανάλυση γιατί το κείμενο θα ήτανε τεράστιο στο μέλλοντα χρόνο ανάλυση του περιεχομένου για τις επιρροές που θα παρουσιάζει.

Jenny Plavoukou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.