Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

MDMA: Το «ναρκωτικό των πάρτι» κάνει θραύση στη Μύκονο


Σοκαρισμένη είναι η Μύκονος από τον ξαφνικό θάνατο ενός νεαρού τουρίστα, ο οποίος εξέπνευσε τη στιγμή που διασκέδαζε μαζί με την παρέα του σε γνωστό beach μπαρ του νησιού, αργά το βράδυ της Τετάρτης. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός τουρίστας βρισκόταν στο εστιατόριο του μαγαζιού, όταν ξαφνικά κατέρρευσε με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος και να έχει σπασμούς σοκάροντας τους παριστάμενους.

Αν και τα ακριβή αίτια θανάτου του νεαρού τουρίστα δεν έχουν εξακριβωθεί, στη Μύκονο, οι εικασίες λένε, ότι ο νεαρός ενδέχεται να συνδύασε την ναρκωτική ουσία MDMA με αλκοόλ.

Το MDMA χαρακτηρίζεται ως το «ναρκωτικό των πάρτι», καθώς ανεβάζει την διάθεση απότομα, όμως η χρήση του μπορεί να αποβεί μοιραία για τον χρήστη -ειδικά αν συνδυαστεί με αλκοόλ, καθώς αυξάνει την πίεση του αίματος, των καρδιακών παλμών και της θερμοκρασίας του σώματος.



Στα πάρτι της Μυκόνου το εν λόγω ναρκωτικό κάνει θραύση, ενώ η ζήτηση είναι τέτοια που οι διακινητές σπρώχνουν στην αγορά ουσίες κακής ποιότητας, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή πολλών χρηστών.

ΠΗΓΗ



Μύκονος: O νεαρός τουρίστας κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των φίλων του

Αν και στο στο μπιτς μπαρ-εστιατόριο βρισκόταν σε ετοιμότητα ασθενοφόρο, ο άτυχος τουρίστας φαίνεται ότι άφησε την τελευταία του πνοή προτού προλάβουν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες

Σοκαρισμένη είναι η Μύκονος από τον ξαφνικό θάνατο ενός νεαρού τουρίστα εβραϊκής καταγωγής, ο οποίος εξέπνευσε τη στιγμή που διασκέδαζε μαζί με την παρέα του σε γνωστό μπιτς μπαρ-εστιατόριο του νησιού, αργά το βράδυ της Τετάρτης. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός τουρίστας βρισκόταν στο εστιατόριο του μαγαζιού, όταν ξαφνικά κατέρρευσε με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος και να έχει σπασμούς σοκάροντας τους παριστάμενους. 

Αν και στο στο σημείο βρισκόταν ήδη σε ετοιμότητα ασθενοφόρο, όπως συμβαίνει σχεδόν σε κάθε μεγάλο event που πραγματοποιείται στο νησί, ωστόσο ο άτυχος τουρίστας φαίνεται ότι άφησε την τελευταία του πνοή προτού προλάβουν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. 

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, ο εν λόγω τουρίστας περιφερόταν σε κατάσταση έκστασης για αρκετή ώρα, όμως κανείς δεν έδινε σημασία δεδομένου ότι τέτοιες συμπεριφορές και εικόνες είναι συνηθισμένες στα μεγάλα κλαμπ όχι μόνο της Μυκόνου αλλά και σε ολόκληρο το κόσμο. 

MDMA: Το ναρκωτικό που σκοτώνει

Αν και τα ακριβή αίτια θανάτου του νεαρού τουρίστα δεν έχουν εξακριβωθεί δεδομένου ότι η οικογένεια του για θρησκευτικούς λόγους αρνήθηκε να δώσει την συγκατάθεση της για να γίνει η νεκροτομή, ωστόσο στη Μύκονο, οι εικασίες λένε, ότι ο νεαρός ενδέχεται να συνδύασε την ναρκωτική ουσία MDMA με αλκοόλ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.