Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Ακινητοποιημένο στη Σύρο το Blue Star Πάρος - Ταλαιπωρία για 1356 επιβάτες (video)

Ύστερα από πρόσκρουση του μικρού καταπέλτη στη μπίντα του λιμανιού 
Ακινητοποιημένο στη Σύρο είναι το πλοίο Blue Star Πάρος, καθώς λίγο πριν τον απόπλου με προορισμό τον Πειραιά, το απόγευμα του Σαββάτου, η θύρα για την επιβίβαση ταξιδιωτών προσέκρουσε στη μπίντα του λιμανιού.


Από την πρόσκρουση δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ωστόσο από το Λιμεναρχείο δεν επετράπη ο απόπλους του πλοίου το οποίο μεταφέρει 1356 άτομα, 178 ΙΧ και 38 δίκυκλα.

Οι επιβάτες παραμένουν επί του πλοίου, ενώ το Blue Star Paros αφού επισκευαστεί και επιθεωρηθεί αναμένεται να αναχωρήσει για τον προορισμό του.

Συνεργείο του Νεωρίου μετέβη στο λιμάνι για την αποκατάσταση της βλάβης στην  πλαϊνή πόρτα, προκειμένου το πλοίο να συνεχίσει το προγραμματισμένο του δρομολόγιο.

Παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από μηχανικούς του πλοίου και κλιμάκιο του Νεώριου, η ζημιά δεν αποκαταστάθηκε στο σύνολό της ούτως ώστε να αναχωρήσει με ασφάλεια το Blue Star Paros. 

Έτσι, ρυμουλκήθηκε στις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου Νεωρίου για να ολοκληρωθεί η επισκευή του.

Το πλοίο ξεκίνησε το απόγευμα από τη Μύκονο με προορισμό Τήνο, Σύρο, Πειραιά.

Δείτε το video και τις φωτογραφίες από το cyclades24.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.