Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Η τελευταία επιθυμία της Ρίκας Βαγιάνη που πρόλαβε να κάνει πραγματικότητα δυο μήνες πριν το θάνατό της…

Η Νατάσα Ράγιου μίλησε και για τις δύσκολες ώρες στην Εντατική, καθώς τις τελευταίες μέρες δεν είχε επαφή με το περιβάλλον... 

Η Ρίκα Βαγιάνη πάλευε με τον καρκίνο στον πνεύμονα τα τελευταία 5 χρόνια, σε μια δύσκολη κατάσταση, την οποία αντιμετώπιζε με αξιοπρέπεια και κουράγιο. Οι άνθρωποι που δεν έφυγαν ποτέ από το πλευρό της ήταν ο σύζυγός της Νίκος Στεφανής και ο πατριός της (που για εκείνη ήταν πατέρας) Γιάννης Διακογιάννης.

«Ήξερε ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο της καλοκαίρι», αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια η δημοσιογράφος και πολύ καλή φίλη της Ρίκας Βαγιάνη, η Νατάσα Ράγιου.  Όπως αναφέρει η ίδια στην εφημερίδα «Espresso»: «Στις 14 Ιουνίου μου έστειλε ένα μήνυμα. Το τελευταίο της...».

Στο μήνυμα αυτό προσπαθούσε να της δείξει ότι θα τα καταφέρει, ότι το παλεύει, ότι θα βγει νικήτρια. «Ρε συ Ράγιου... έχω πάθει μια φαρυγγίτιδα και δε μιλάω καθόλου, οπότε δεν μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο. Είσαι οκ; Όλα καλά τηρουμένων; Επίσης βάλατε κανά καράβι Πάτρα - Κέρκυρα ή να πέσω από το παράθυρο; Φιλάκι, το Ρικάκι», της είχε γράψει.

Σαν να αισθανόταν ότι το τέλος πλησίαζε και βιαζόταν να ταξιδέψει στο αγαπημένο της νησί, παρέα με τους δικούς της ανθρώπους. Αυτή ήταν η τελευταία της επιθυμία, η οποία και πραγματοποιήθηκε. Το ταξίδι το έκανε μαζί με τον σύζυγό της και το μονάκριβο παιδί της το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η δημοσιογράφος απόλαυσε κάθε στιγμή και χάρηκε ιδιαίτερα το κολύμπι στη θάλασσα, που τόσο πολύ αγαπούσε από παιδί.




Η Νατάσα Ράγιου μίλησε και για τις δύσκολες ώρες στην Εντατική, καθώς τις τελευταίες μέρες δεν είχε επαφή με το περιβάλλον... 
«Μόνο για ένα μισάωρο επανήλθε, αναγνώρισε τον σύζυγό της, μίλησαν και ξανάπεσε στον λήθαργο μέχρι που μας αποχαιρέτισε για πάντα», ανέφερε η Νατάσα Ράγιου.
«Λύγισε» στον αέρα η Νατάσα Ράγιου για τη Ρίκα Βαγιάνη: «Ήξερε ότι είναι το τελευταίο της καλοκαίρι»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.