Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Τρεις νεκροί και οκτώ τραυματίες στη θάλασσα της Βενετίας


Τρεις άνδρες σκοτώθηκαν και οκτώ ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά σε δύο δυστυχήματα που σημειώθηκαν την Παρασκευή το βράδυ και χθες Σάββατο στη θάλασσα της Βενετίας, ανακοίνωσε η ιταλική πυροσβεστική.


Λίγο πριν τα μεσάνυκτα της Παρασκευής ένα μικρό σκάφος στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νεαροί που επέστρεφαν από τη διασκέδασή τους συγκρούστηκε με τη βάρκα δύο ψαράδων που ήταν σταματημένη στο κανάλι Σαν Νίκολο ντι Λίντο.

Οι δύο ψαράδες, 69 ετών και κάτοικοι Βενετίας, ήταν φίλοι επί χρόνια. Ο πρώτος περισυνέλεγη ζωντανός όμως υπέκυψε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομέιο, ενώ το πτώμα του δεύτερου βρέθηκε να επιπλέει έπειτα από περισσότερο από μία ώρα ερευνών.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι τέσσερις νεαροί –δύο αγόρια και δύο κορίτσια, όλοι του Βενετσιάνοι—τραυματίστηκαν ελαφρά. Δεν εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα τους και το δυστύχημα ενδέχεται να οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα, σε μια στιγμή αφηρημάδας ή στο γεγονός ότι ένα από τα πλοιάρια δεν ήταν επαρκώς φωτισμένο.

Χθες το απόγευμα ένα ασυνήθιστα μεγάλο κύμα ανέτρεψε μια άλλη βάρκα στην οποία επέβαιναν πέντε άνθρωποι, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι επιβάτες περισυνελέγησαν γρήγορα από άλλα πλοιάρια που βρίσκονταν στην περιοχή. Τέσσερις εξ αυτών ήταν ελαφρά τραυματισμένοι, όμως ένας 76χρονος άνδρας, κάτοικος γειτονικής περιοχής, ανασύρθηκε νεκρός.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.