Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Στην εντατική με πνευμονία ο Ρονάλντο

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο Ρονάλντο χρειάστηκε να διακομισθεί σε νοσοκομείο της Ίμπιζας, καθώς διαγνώστηκε με πνευμονία.

Στην εντατική, αλλά χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του.

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε ο Ρονάλντο. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αισθάνθηκε αδιαθεσία και χρειάστηκε να διακομισθεί σε νοσοκομείο της Ίμπιζας, όπου απολάμβανε τις διακοπές του.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος επιθετικός διαγνώστηκε με πνευμονία και παραμένει στην εντατική, δίχως, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία. 

Το περιαστικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (10/08) και τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την πορεία της υγείας του.

Το απόγευμα της Κυριακής (12/8) ο Ρονάλντο εμφανίστηκε καθησυχαστικός και σε ανάρτησή του στο twitter, αναφέρει τα εξής: 
«Φίλοι μου, είχα μια άσχημη γρίπη στην Ίμπιθα. Νοσηλεύτηκα την Παρασκευή, αλλά όλα είναι υπό έλεγχο. Αύριο θα πάρω εξιτήριο και θα πάω σπίτι μου. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας»!

Pessoal, tive um quadro de forte gripe aqui em Ibiza, cheguei a ser internado na sexta-feira, mas já está tudo sob controle! Amanhã recebo alta e volto pra casa! Obrigado a todos pelas mensagens e carinho! 🙏🏼

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.