Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Δεκαπενταύγουστος 2018: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων

Αυξημένη αναμένεται σήμερα η κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενόψει της εξόδου των αδειούχων για τον Δεκαπενταύγουστο.

Κορυφώνεται η έξοδος των τελευταίων εκδρομέων του καλοκαιριού. Το αδιαχώρητο επικρατεί στα λιμάνια, ενώ η τροχαία βρίσκεται επί ποδός στις εθνικές οδούς της χώρας προκειμένου να διευκολύνει την κυκλοφορία

Κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων του Δεκαπενταύγουστου, οι οποίοι είτε με πλοία, είτε με αεροπλάνα ή και τα αυτοκίνητά αναχωρούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας αδειάζουν με τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας να αποτελούν το «σκαλοπάτι» της απόδρασης.

Τα κατά τόπους λιμεναρχεία καλούν τους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, να είναι τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.

Για σήμερα:

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματισθεί 28 δρομολόγια,

Από τη Ραφήνα 10 δρομολόγια για τις Κυκλάδες και 4 για Μαρμάρι

Από το Λαύριο 6.

Χθες από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 25 δρομολόγια ενώ αναχώρησαν για διάφορους προορισμούς του Αιγαίου 24.196 επιβάτες και 4.243 ΙΧ.

Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 13 δρομολόγια, ενώ αναχώρησαν 5.636 επιβάτες με 1.121 οχήματα. 

Από το Λαύριο, έγιναν 6 δρομολόγια, ενώ αναχώρησαν 1.389 επιβάτες με 402 οχήματα.

Χαμός και στα ΚΤΕΛ -Κοσμοσυρροή στο αεροδρόμιο

Έκτακτα δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί και από τα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων, προκειμένου να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση για εισιτήρια προς τουριστικούς προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Οι πληρότητες των αεροπορικών πτήσεων στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς κυμαίνονται άνω του 90% και η επιβατική κίνηση παραμένει αυξητική σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.