Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Η κομματοκρατία της ΕΡΤ! Οδήγησαν σε παραίτηση τον Δ/ντη Υποστήριξης Παραγωγής για να βάλουν… θεολόγο στη θέση του

Σε παραίτηση οδηγήθηκε ο μέχρι πρότινος Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υποστήριξης Παραγωγής της ΕΡΤ

Γιώργος Καλοφωλιάς και το απίστευτο είναι πως στη θέση του θα μπει ένας… θεολόγος με ελάχιστη έως καθόλου εμπειρία του αντικειμένου (πλην των εκπομπών του Πάνου Χαρίτου).

Ειδικότερα, ο Γιώργος Καλοφωλιάς, ένα από τα πιο καλά και εργατικά στελέχη στην ΕΡΤ, που έβγαζε όλες τις παραγωγές στην ΕΡΤ, από εκλογές, μέχρι συγκεντρώσεις και οποιαδήποτε μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή και με 20ετή εμπειρία αναγκάστηκε να παραιτηθεί λόγω του κλίματος που είχε δημιουργηθεί στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και δεν ήταν αρεστός σε… κάποιους. Και αυτό διότι ο κ. Καλοφωλιάς αποτελεί στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ενώ είναι σκηνοθέτης του κόμματος της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο ίδιος ο Γ. Καλοφωλιάς στην επιστολή παραίτησής του αναφέρει μεταξύ άλλων πως παραιτείται από τη θέση...
«και από την προκήρυξη πλήρωσης της νέας Διεύθυνσης, καθώς η διαδικασία είναι αδιαφανής και η έκβαση της προκαθορισμένη από κριτήρια καθαρά κομματικά και ουδόλως επαγγελματικά».
«Δεν έκρυψα ποτέ πού ανήκω πολιτικά - και αυτό από κάποιους δεν συγχωρείται», αναφέρει ο ίδιος και συνεχίζει: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στο να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε με ιδιαίτερη επιτυχία μεγάλα τηλεοπτικά γεγονότα αλλά και να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη συνέπεια στα μικρότερα, καθημερινά».
«Ευχαριστώ ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ Λ. Ταγματάρχη, τον πρώην Πρόεδρο της ΕΡΤ Δ. Τσακνή καθώς και τον πρώην Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ Στ. Καπάκο. Δεν χωρίζουν οι δρόμοι μας εδώ. Εις το επανιδείν», καταλήγει στην επιστολή παραίτησής του ο Γ. Καλοφωλιάς.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.