Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Κριστιάνο Ρονάλντο: Στη Μεσσηνία για διακοπές μετά το Μουντιάλ



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εγκατέλειψε το Μουντιάλ της Ρωσίας και έφτασε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και από εκεί με ελικόπτερο πέταξε απευθείας για το Costa Navarino - Μαζί του και η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ
Στην Μεσσηνία  βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα μαζί με την σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ,  ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο CR7 έφτασε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και από εκεί με ελικόπτερο πέταξε απευθείας για την Costa Navarino. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τα μέτρα ασφαλείας, είναι δρακόντια. Κανείς από τους υπόλοιπους επισκέπτες στο ξενοδοχείο δεν μπορεί να προσεγγίσει τον σούπερ σταρ των γηπέδων. 

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και εν μέσω έντονης φημολογίας ότι ετοιμάζεται να μετακομίσει από τη Μαδρίτη στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους ο Πορτογάλος αστέρας επέλεξε για 2η συνεχόμενη χρονιά να βρεθεί στη Μεσσηνία, μετά την επίσκεψή του τον Ιούνιο 2017.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.