Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

Άγριο έγκλημα για σατανική τελετή! Έσφαξε τον εραστή της… και τον διαμέλισε!

Έσφαξε τον εραστή της… και τον διαμέλισε! Κράτησε το κεφάλι του στο ψυγείο

Συγκλονίζουν τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα της 21χρονης Anastasia Onegina. 

Έσφαξε τον 24χρονο πρώην αστυνομικό εραστή της.

Η Anastasia Onegina έσφαξε τον Dmitry Sinkevich κατά τη διάρκεια άγριου σεξ και τον διαμέλισε σε σατανιστικό τελετουργικό. Τον αποκεφάλισε με κουζινομάχαιρο, του έκοψε τα γεννητικά όργανα και τα άκρα και του στράγγιξε το αίμα. Πέταξε κάποια κομμάτια του στα σκουπίδια και άλλα τα έβαλε στην κατάψυξη. 

Είχε κρεμάσει μάλιστα κάποια από γάντζους γύρω από το διαμέρισμά της. Η Onegina αρχικά αρνήθηκε πως σκότωσε τον 24χρονο. 

Είπε ότι τον βρήκε νεκρό και τον διαμέλισε από φόβο μην κατηγορηθεί για τη δολοφονία του.

Πλέον έχει ομολογήσει την άγρια δολοφονία του. Οι φριχτές νέες λεπτομέρειες και οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος δόθηκαν στη δημοσιότητα καιρό μετά τη σύλληψή της με την υποψία της δολοφονίας του πρώην αστυνομικού.

Τον θυσίασε για σατανική τελετή

Μετά από ανάλυση των στοιχείων, το πτώμα του 24χρονου είχε σφαγιαστεί με τέτοιο τρόπο που να θυμίζει το σατανικό είδωλο Baphomet. Η Onegina και ο Sinkevich ήταν γνωστό ότι ενδιαφερόταν για τον αποκρυφισμό και το Baphomet (BDSM.)
"Πολλές πηγές περιγράφουν το Baphomet με ξανθά σγουρά μαλλιά. Ο Ντμίτρι είχε το ίδιο".
Το Baphomet είναι σατανικό είδωλο 
Ο Ντμίτρι Σίνκεβιτς ήταν αστυνομικός για αρκετά χρόνια

Οι τρομακτικές εικόνες δείχνουν την καταστροφή που προκάλεσε η γυναίκα

 Οι δικηγόροι λένε ότι η Onegina θέλησε το θύμα της να μοιάζει με σατανικό είδωλοΗ αστυνομία βρήκε κομμάτια του σώματος του κ. Sinkevich που
σκορπίστηκαν σε όλη την κουζίνα    Ορισμένα μέρη σώματος αποθηκεύτηκαν στο ψυγείο του επίπεδου τους

Σύμφωνα με ειδικούς σε θέματα θρησκείας, η δολοφονία πραγματοποιήθηκε το τελευταίο βράδυ για θυσίες στον σεληνιακό κύκλο. Ο διαμελισμός έγινε για θυσία. 
«Βρήκαν τα πάντα εκτός από το συκώτι του. Στο ψυγείο ήταν το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια του. Είχε στραγγίξει το αίμα του. Τον αναγνώρισα μόνο από τα μαλλιά του» σημείωσε η θετή μητέρα του 24χρονου. «Έπρεπε να τον θάψουμε με κλειστό φέρετρο».
Οι ερευνητικές πηγές λένε ότι πήγε να αγοράσει λευκαντικό για να καθαρίσει το επίπεδο και να αφαιρέσει τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα.

Τώρα διενεργείται ψυχιατρική αξιολόγηση.

                       Η ύποπτος βρίσκεται τώρα σε ψυχιατρική εκτίμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.