Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Ξέσπασαν οι συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη όταν είδαν τον κατηγορούμενο (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)


Ένταση δημιουργήθηκε για μια ακόμη φορά, έξω από την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου συνεχίζεται για την δολοφονία της εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη.

Όπως και πριν από μερικές μέρες, όταν ξεκίνησε η δίκη, έτσι και σήμερα, οικογένεια και συγγενείς της άτυχης εφοριακού περιμέναν έξω από το δικαστήριο τον κατηγορούμενο. 

Και όταν εκείνος βγήκε από την κλούβα, συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, τα πνεύματα οξύνθηκαν. Και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει.



Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη ήταν ανάμεσα σε εκείνους που επιχείρησαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο. Βρισιές, κατάρες και απειλές έδιναν κι έπαιρναν. 



Ήταν τόση η οργή, που δεν άργησαν να γίνουν στόχος και οι αστυνομικοί που προστάτευσαν τον κατηγορούμενο και μπήκαν σαν τείχος μπροστά στην πόρτα για να μην ακολουθήσει το πλήθος.



Τα συγγενικά της πρόσωπα που βρισκόταν εκεί από νωρίς το πρωί ξέσπασαν μόλις είδα τον 58χρονο που κατηγορείται για την δολοφονία της.



Ο πατέρας της εφοριακού και κάποιοι που ήταν μαζί του προσπάθησαν να επιτεθούν στον κατηγορούμενο, αλλά οι αστυνομικοί ενήργησαν και αυτήν τη φορά πυροσβεστικά και δεν τους άφησαν να τον πλησιάσουν.









Δείτε τα βίντεο






Φωτογραφίες - Βίντεο: Γιάννης Κέμμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.