Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

Απορρίφθηκε η έφεση για την υπόθεση του «σκανδάλου με τις μετοχές φούσκες»Απορρίφθηκε σήμερα από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας η έφεση που είχε ασκηθεί από την εισαγγελία εφετών Αθήνας κατά της αθωωτικής απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση του Χρηματιστηρίου, γνωστή και ως «σκάνδαλο με τις «μετοχές φούσκες».

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των 36 κατηγορουμένων στην υπόθεση υπέβαλαν ένσταση ζητώντας να κριθεί απαράδεκτη η εισαγγελική έφεση, η οποία έγινε δεκτή από το Δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται πως μετά την αθωωτική απόφαση η οποία εκδόθηκε τον Φεβρουαρίου του 2018, η εισαγγελέας της έδρας, Αθηνά Θεοδωροπούλου, άσκησε την έφεση με αποτέλεσμα να καθίσουν για τρίτη φορά στο εδώλιο λίγο πριν την παραγραφή των αδικημάτων τον Μάρτιο του 2019. Μάλιστα, οι 36 είχαν αθωωθεί ομόφωνα  από το Εφετείο και στο παρελθόν, με διαφορετική σύνθεση. 

Ωστόσο, και τότε η υπόθεση έφτασε ξανά στο εδώλιο μετά την αναίρεση της από την Εισαγγελία του  Αρείου κατά της αθωωτικής απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας για την υπόθεση του Χρηματιστηρίου, γνωστή και ως «σκάνδαλο με τις «μετοχές φούσκες».

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.