Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Βάπτιση πρίγκιπα Λούις: Βίντεο και φωτογραφίες από την τελετή

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, βαπτίζουν αυτή την ώρα τον μικρότερο γιο τους πρίγκιπα Λούις. 


Η βάπτιση γίνεται στο βασιλικό παρεκκλήσι στο παλάτι του Αγίου Ιακώβου, στο Λονδίνο από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι, Τζάστιν Ουέλμπι.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που  εμφανίζεται σύσσωμη η πενταμελής οικογένεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ, αφού το «παρών» στην βάπτιση έδωσαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του πρίγκιπα Λούις, ο 4χρονος πρίγκιπας Γεώργιος και η 3χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ. Παρόντες είναι, επίσης, ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και η οικογένεια Μίντλετον. Νονοί του μικρού είναι εξι κολλητοί φίλοι του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μϊντλετον.

Ο μικρός πρίγκιπας Λούις, όπως τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια του φόρεσε μια ρέπλικα του βαπτιστικού φορέματος που φτιάχτηκε το 1841 για τη μεγαλύτερη κόρη της βασίλισσας Βικτόρια.

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ πρόσφεραν στους καλεσμένους της βάπτισης ένα πραγματικά... περίεργο γλυκό, κομμάτια από το γαμήλιο κέικ τους! Είναι παράδοση στην Βρετανία τα ζευγάρια να κρατούν κομμάτια από το γαμήλιο κέικ και να τα μοιράζουν στη βάπτιση του πρώτου τους παιδιού. Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μοίρασαν κομμάτια από το γαμήλιο κέικ τους στις βαπτίσεις και των τριών παιδιών τους.


Πρώτη στην εκκλησία έφθασε η Πίπα Μίντλετον, θεία του μικρού πρίγκιπα. Η εγκυμονούσα Πίπα εμφανίστηκε φορώντας ένα baby blue φόρεμα Alessandra Rich με ασορτί καπέλα και ψηλοτάκουνες γόβες. Η Πίπα Μίντλετον εισήλθε στο ναό συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Τζέιμς Μάθιου αλλά και όλη την οικογένεια Μίντλετον.

Με ανακοίνωσή του το παλάτι του Μπάκιγχαμ έκανε γνωστό πως η 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ και ο 96χρονος σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, δεν θα είναι παρόντες στη βάπτιση λόγω υποχρεώσεων τους εκτός Βρετανίας.


Δείτε βίντεο και εικόνες:








πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.