Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Η Μελάνια «έσπασε» τον πάγο ανάμεσα σε Μέρκελ και Τραμπ (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)


Δεν χρειάζεται πολλά για να είναι εντυπωσιακή η Μελάνια Τραμπ.

Αυτός που το ξέρει καλύτερα απ’ όλους είναι ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ. Πλέον το… ξέρει και η Άνγκελα Μέρκελ.



Δεν είχαν περάσει παρά μερικές ώρες από τη δημόσια επίθεση του Ντόναλντ Τραμπ στην Άνγκελα Μέρκελ κατά την πρώτη μέρα της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ. 


Στο κοκτέιλ πάρτι προς τιμήν των ηγετών της Συμμαχίας, η Μελάνια Τραμπ φαίνεται πως ανέλαβε… δράση για να «σπάσει» τον πάγο ανάμεσα στον σύζυγό της και την καγκελάριο της Γερμανίας.

Το απόγευμα της Τετάρτης, στη δεξίωση στο πάρκο Cinquantenaire των Βρυξελλών δόθηκε το κοκτέιλ πάρτι προς τιμήν των ηγετών του ΝΑΤΟ και των συζύγων τους.


Η Μελάνια Τραμπ δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ για να κλέψει τις εντυπώσεις.

Με ένα λευκό φόρεμα αξίας 7.450$, που αναδείκνυε τα καλογυμνασμένα μπράτσα της και έφτανε ως το γόνατο (σ.σ. το συνδύασε φυσικά με ψηλοτάκουνες γόβες nude), η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήταν και αυτή τη φορά εντυπωσιακή.



Αγκαλιές και φιλιά με τη Μέρκελ

Φυσικά, κάθε της κίνηση καταγραφόταν από τον φωτογραφικό φακό. Ειδικά όταν πλησίασε την Άνγκελα Μέρκελ. 

Δεν είχαν περάσει παρά λίγες ώρες αφού ο σύζυγός της, Ντόναλντ Τραμπ είχε επιτεθεί άγρια στη Γερμανία, χαρακτηρίζοντάς την ούτε λίγο ούτε πολύ «πιόνι» της Ρωσίας.



Πολλοί θεωρούν πως το μεγαλύτερο «διπλωματικό» όπλο του Ντόναλντ Τραμπ είναι η σύζυγός του. Και γι’ αυτό όταν η Μελάνια Τραμπ ήρθε τετ α τετ με την Άνγκελα Μέρκελ (υπό το βλέμμα του Αμερικανού προέδρου) όλοι περίμεναν να καταγράψουν αντιδράσεις.

Για μια πολιτικό όπως η Μέρκελ, βέβαια, δεν είναι ικανό ένα χαμόγελο και μια φιλική συζήτηση να αλλάξει την (κακή) γνώμη της για τον Ντόναλντ Τραμπ. 

Οι δυο γυναίκες, πάντως, φάνηκε να συζητούν σε εξαιρετικά καλό κλίμα, με χαμόγελα, αγκαλιές και φιλιά. 


Η Μελάνια χρειάστηκε να… σκύψει για να φιλήσει την καγκελάριο της Γερμανίας. Άλλωστε, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ (εκτός του ότι είναι ψηλή) αρέσκεται να φοράει ψηλοτάκουνες γόβες.

Σε αντίθεση με την καγκελάριο της Γερμανίας που ποτέ δεν βγάζει το «κοστούμι» της δουλειάς.


Με ένα ποτήρι κρασί στα χέρια, η Μέρκελ συζήτησε για λίγο με την Μελάνια Τραμπ, η οποία επίσης φάνηκε χαλαρή προς την καγκελάριο, ακουμπώντας το χέρι της στο μπράτσο της Μέρκελ.

Ένα ακόμη στοιχείο που έκανε πιο εύκολη τη συζήτηση των δυο είναι και το γεγονός πως η Μελάνια Τραμπ μιλά άπταιστα γερμανικά (μεταξύ άλλων γλωσσών).


Εκείνο που έκανε εντύπωση ήταν πως η Μελάνια Τραμπ δεν ήπιε τίποτα κατά τη διάρκεια του πάρτι. Ίσως επειδή ούτε ο Ντόναλντ Τραμπ (εξαιτίας του αλκοολικού πατέρα του) πίνει αλκοόλ.

Εκτός από την Άνγκελα Μέρκελ, η Μελάνια φαίνεται πως έπαιξε το ρόλο της για να φέρει πιο… κοντά τον σύζυγό της με τον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις επιθέσεις του προέδρου των ΗΠΑ μετά τη Σύνοδο της G7 στον Καναδά, τον περασμένο Ιούνιο. 

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε θερμή αγκαλιά και με τον Καναδό πρωθυπουργό.







Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν φιλά την Πρώτη Κυρία της Αμερικής Μελάνια Τράμπ δίπλα στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπμ 














Η Μελάνια, η Μπριζίτ και η Εμινέ

Η Μελάνια Τραμπ δεν ήταν η μοναδική σύζυγος ηγέτη χώρας μέλους του ΝΑΤΟ που ήταν στο κοκτέιλ πάρτι. 



Εκεί ήταν και η Μπριζίτ Μακρόν αλλά και η Εμινέ Ερντογάν, η οποία μάλιστα «πιάστηκε» και χαμογελαστή. 

Και αυτό είναι σπάνια εικόνα…



Δείτε εικόνες








Πληροφορίες και από Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.