Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Οι φίλοι του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη «σπάνε» τη σιωπή τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φίλοι του αγνοούμενου Τάκη Κολλιαδέλη «σπάνε» τη σιωπή τους


Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης του 23χρονου Τάκη Κολλιαδέλη καθώς παραμένει άφαντος για έβδομη ημέρα.

Πλέον οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται σε γειτονιές του Πειραιά, καθώς υπάρχουν ανώνυμες καταγγελίες, που υποστηρίζουν ότι έχουν δει τον 23χρονο στρατιώτη να κινείται στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έδειξαν οι κάμερες του πλοίου «Νήσος Ρόδος» ο νεαρός φαντάρος έως τις 05:30 τα ξημερώματα ήταν στο κατάστρωμα του πλοίου. 

Ωστόσο το κρίσιμο ερώτημα παραμένει. Τι μπορεί να μεσολάβησε από εκείνη την ώρα έως και τις 7 το πρωί όπου το πλοίο έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά;

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star βρέθηκε στη γειτονιά του 23χρονου Τάκη Κολλιαδέλη, στη Χαλκίδα και συνομίλησε με φίλους του.

Όσοι τον γνωρίζουν καλά, λένε πως το τελευταίο διάστημα «ήταν πιο μαζεμένος, πιο τρομαγμένος». Ο Τάκης είχε κλειστεί στον εαυτό του. Κάτι τον απασχολούσε. 

Λίγες ώρες πριν φύγει από τη Χαλκίδα για να πάει στη Χίο όπου υπηρετούσε, συνάντησε την παρέα του. Κάτι όμως είχε αλλάξει όμως στη συμπεριφορά του…
«Μπλέκονται πάρα πολλά πράγματα, ένας τσαμπουκάς στο πλοίο όπου το κατάθεσε ένα ζευγάρι, ήταν περίεργα άτομα αυτά, από Λιόσια και Μενίδι. Μπορεί να έχει κρυφτεί στο πλήθος…» υποστήριξε φίλος του.
«Δε μιλούσε, δεν τα έλεγε, δεν τα έβγαζε, ήταν από τα παλικαράκια που ήθελε μόνος του να λύνει τα προβλήματα του» υποστηρίζει ο πατέρας του.
Το Λιμενικό πάντως, «χτενίζει» τη θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση μιάμισης ώρας από τον Πειραιά, καθώς προς το παρόν όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί όπως προβλήθηκε στο δελτίο  ειδήσεων του STAR:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.