Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Κανονικά η πώληση του Υγεία – Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα Αποστολόπουλου



Συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία για την πώληση του νοσοκομείου Υγεία από την MIG με βάση την προσφορά που έχει καταθέσει η HELLENIC HEALTHCARE S.A R.L., η οποία ελέγχεται από τα επενδυτικά κεφάλαια της CVC CAPITAL PARTNERS.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε στο πλαίσιο διαδικασίας ασφαλιστικών μέτρων Αίτημα Προσωρινής Διαταγής της «Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» για την απαγόρευση κάθε νομικής μεταβολής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της «Δ.Θ.Κ.Α. Υγεία Α.Ε.» («Υγεία»).

Πρόκειται για μια σαφή νίκη στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο ομίλων. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η διοίκηση της MIG με αφορμή της αιτιάσεις του ομίλου Αποστολόπουλου είχε επισημαίνει ότι «τα επιχειρήματα είναι αβάσιμα» και πως «ο δρόμος είναι ανοικτός εάν ο όμιλος Αποστολόπουλου θέλει να καταθέσει υψηλότερη προσφορά».

Συγκεκριμένα η MIG στην ανακοίνωσή της σημειώνει: «Έχοντας αποτύχει να αποκτήσει το 30% του ΥΓΕΙΑ στην τιμή των 0,45€ και αδυνατώντας προφανώς να επανέλθει με καινούρια δημόσια πρόταση σε τιμή υψηλότερη από τα 0,92€ που έχουν ήδη προσφερθεί, η «Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» με αβάσιμα νομικά επιχειρήματα επέλεξε την δικαστική οδό για λόγους εντυπώσεων.

Εάν το πραγματικό ενδιαφέρον της «Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» είναι η εξαγορά του ΥΓΕΙΑ, ο δρόμος είναι πάντα ανοιχτός για την προσφορά υψηλότερου τιμήματος σε μετρητά».

«Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα» καταλήγει η ανακοίνωση.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.