Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης ο Άλκις Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου

Τίτλοι τέλους έπεσαν ξαφνικά στη σχέση του Άλκι Κούρκουλου και της Ευγενία Δημητροπούλου, όπως αναφέρει η RealLife και η Σήλια Αποστόλου. 


Οι δύο ηθοποιοί χώρισαν οριστικά, πριν από λίγες ημέρες, παρά το γεγονός ότι ο καλλιτεχνικός χώρος μιλούσε για ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια.

«Συνέβη εντελώς ξαφνικά και κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει μεσολαβήσει ανάμεσά τους», σχολίασε στην εφημερίδα άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον.

Τι πραγματικά συνέβη και οι δυο τους οδηγήθηκαν στον χωρισμό δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής κανείς. Οι εξελίξεις στη σχέση τους ήταν ραγδαίες και για λόγους που προς το παρόν παραμένουν άγνωστοι, ο Άλκις Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Άλλωστε για όσο καιρό παρέμειναν ζευγάρι, απέφευγαν να μιλούν για τη σχέση τους, ενώ, όπως διαβάζουμε, το γεγονός πως η ηθοποιός τρέχει αυτόν τον καιρό από τη μία παράσταση στην άλλη, χωρίς να έχει ελεύθερο χρόνο για εκείνον, τον είχε πειράξει. Το σίγουρο είναι πως δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, επιμένει ο κύκλος τους.

Θυμίζουμε πως ο Άλκις Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου, είχαν γνωριστεί πριν από το ξεκίνημα της χειμερινής σεζόν του 2014 στις δοκιμές της παράστασης Πρόβα Νυφικού, όπου πρωταγωνιστούσαν και οι δυο.


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.