Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Τα ζώδια της Δευτέρας 18 Ιουνίου 2018



ΚΡΙΟΣ

Η ευαισθησία σας, είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας σήμερα, για να μπορέσετε να διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες. Προσπαθήστε, να είστε πιο συγκροτημένοι σε επαγγελματικές υποθέσεις και να μην παρασύρεστε από αυθόρμητες κινήσεις. Ίσως, αυτός ο τρόπος δώσει το ερέθισμα σε τρίτους, να εκμεταλλευτούν τις προθέσεις σας. Επιδιώξτε να βρεθείτε με άτομα εμπιστοσύνης και να τους εκμυστηρευτείτε όσα σας προβληματίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντισυμβατική διάθεση που μπορεί να έχετε σήμερα, δεν σας βοηθάει να σκεφτείτε ξεκάθαρα και θα σας απομακρύνει από τον στόχο σας. Μείνετε συντονισμένοι στις σταθερές κινήσεις που έχετε κάνει. Μην δείξετε ασυνεπείς, σε όσα έχετε υποσχεθεί σε αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τάση να συμβουλέψετε άτομα που σας έχουν ανάγκη, ενισχύει τις σχέσεις σας μαζί τους. Θα πρέπει όμως, να φροντίσετε περισσότερο την ερωτική σας ζωή και να είστε πιο διαλλακτικοί με τον σύντροφό σας. Η σταθερότητά σας, βοηθάει να αναπτύξετε την επαγγελματική σας πορεία, εστιάστε όμως και στα οικονομικά σας, αποφύγετε έξοδα όσο γίνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ενέργειές σας, για να διατηρήσετε την εργασίας σας σε θετικά επίπεδα, θα πρέπει να είναι οργανωμένες και να μην παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας. Παρατηρείστε τις συμπεριφορές των γύρω σας, θα σας βοηθήσει να κινηθείτε καλύτερα στις σχέσεις σας. Η ειλικρινής διάθεση, βρίσκει ανταπόκριση στα κοντινά σας πρόσωπα και βοηθάει στην συναναστροφή σας μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Μην ασχοληθείτε, με δύσκολες υποθέσεις που χρειάζονται την προσοχή σας, διότι ο συναισθηματικός σας κόσμος είναι αρκετά επιρρεπής και μπορεί να λειτουργήσετε παρορμητικά. Η ψυχολογία σας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας, αποφύγετε να συζητήσετε σημαντικά θέματα και να πάρετε αποφάσεις σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες ευχάριστες συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και η αξία σας θα αναγνωριστεί. Η μέρα μπορεί να κυλήσει ευχάριστα, βρεθείτε με φίλους που μπορούν να σας συμβουλέψουν σωστά και να είστε θετικοί σε νέες επαφές.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες ενέργειές σας και απαντήσεις που μπορεί ήδη να περιμένετε, θα καθορίσουν την εξέλιξη στον επαγγελματικό σας τομέα. Έχετε στραμμένη την προσοχή σας, σε κινήσεις και αντιδράσεις των γύρω σας, ώστε να κατευθύνετε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας. Ξεκαθαρίσματα, θα υπάρξουν με τον σύντροφο ή αγαπημένα σας πρόσωπα και θα δώσουν ένα ευχάριστο κλίμα, σε δυσκολίες που αντιμετωπίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μαγνητισμός σας, συγχρόνως με την οργανωτική σας σκέψη, εκπέμπεται έντονα στους γύρω σας, κεντρίζοντας έτσι το ενδιαφέρον τους. Η μέρα σας, θα κυλήσει γύρω από ευχάριστες συνθήκες και θα σας φτιάξει την διάθεση. Η ευαισθησία σας απέναντι στους άλλους, βοηθάει σήμερα να βελτιώσετε την επικοινωνία σας και να ξεπεράσετε θέματα που σας είχαν προβληματίσει στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συναισθηματική φόρτιση, που σας έχουν προκαλέσει οι δυσκολίες και οι ευθύνες στον επαγγελματικό σας χώρο, περιορίζει την διάθεσή σας για αλλαγές. Αφοσιωθείτε, περισσότερο στον συναισθηματικό σας κόσμο και ασχοληθείτε σήμερα, με θέματα που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σας. Μπορεί να υπάρξει κάποια επικοινωνία, από άτομα του παρελθόντος, όμως σκεφτείτε καλά πριν δώσετε νέες ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, έχετε αρκετή εύνοια σε θέματα επαγγελματικών σας υποθέσεων. Η αναλυτική σκέψη και η καθαρότητα του μυαλού σας, προτρέπουν να κάνετε τις κατάλληλες ενέργειες που θα αποδώσουν σωστά. Εκμεταλλευτείτε, τις ευκαιρίες που σας δίνονται και διατηρείστε συγκροτημένες τις σκέψεις σας. Βρεθείτε σε χώρους με τον σύντροφό σας, που σας προσφέρουν χαρούμενη διάθεση, μην στέκεστε στην άποψη τρίτων προσώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καινοτόμες ιδέες σας, σήμερα, μπορεί να πάρουν μορφή στον επαγγελματικό σας χώρο και να κατοχυρώσουν την θέση σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε περίσταση που μπορεί να σας δώσει την ανέλιξη που επιθυμείτε, χωρίς όμως, να βγαίνετε από τα όρια που σας χαρακτηρίζουν ως αξιόλογο άτομο. Οι κινήσεις σας, θα πρέπει να είναι επιφυλακτικές και όχι επιπόλαιες. Σήμερα, θα κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και θα σας φτιάξουν την διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συζητήσεις σήμερα, που μπορεί να γίνουν στον χώρο εργασίας σας, θα επιφέρουν εντάσεις. Μην πάρετε μέρος σε αυτές, διότι η ψυχολογία σας δεν βοηθάει, να τις αντιμετωπίσετε με ηρεμία. Σήμερα, θα κάνετε ενέργειες για να δείξετε στον σύντροφό σας τα αισθήματά σας. Προσοχή, μην προβείτε σε υπέρμετρα πράγματα.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.