Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Η Μέγκαν Μαρκλ θα κάνει εξάμηνη εκπαίδευση για να γίνει σωστή Δούκισσα -Tο ζήτησε η βασίλισσα Ελισάβετ

Σχεδόν μία εβδομάδα πέρασε από το γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι και η, πλέον, Δούκισσα του Σάσεξ, θα πρέπει να μάθει να συμπεριφέρεται σαν μέλος της βασιλικής οικογένειας.


Για το λόγο αυτό η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να την εκπαιδεύσει. Έτσι δάνεισε στη Μέγκαν, μία από τις πιο έμπιστες βοηθούς της, μία 49χρονη γυναίκα από την Αυστραλία που ακούει στο όνομα Samantha Cohen, προκειμένου να τη βοηθήσει να προετοιμαστεί για τη νέα της βασιλική ζωή.

Η Samantha Cohen, η ιδιωτική βοηθός και γραμματέας της βασίλισσας, μετακόμισε ήδη από το Μπέκινγχαμ στο Κένσιγκτον και λέγεται, πως η Δούκισσα του Σάσεξ είναι έτοιμη για την εξάμηνη εκπαίδευσή της. Η 49χρονη θα καθοδηγήσει τον Χάρι και την Μέγκαν μέσα σε αυτόν τον πρώτο χρόνο του γάμου τους, ενώ έπαιξε ήδη σημαντικό ρόλο τόσο στον γάμο τους, όσο και στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά το γάμο.

«Θα είναι έξι μήνες ακρόασης. Θα ακούει πολλές συμβουλές από μεγάλο εύρος ανθρώπων. Θα προχωρήσει στην όλη διαδικασία με ταπεινοφροσύνη. Δεν πρόκειται όμως να είναι μια ήρεμη διαδικασία. Θα έχει πολύ δουλειά. Ωστόσο, έχει δουλέψει πολύ και ξέρει πως είναι να έχεις ένα πραγματικά βαρύ πρόγραμμα» αναφέρει μια πηγή από το παλάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.